Overslaan en naar de inhoud gaan
Bomaco Jip medewerker

Jip, allrounder bij Bomaco: ‘Het is pittig, het is druk. Maar dat is goed!’

Jean-Pierre, Jip voor de collega’s, is één van de nieuwste aanwinsten van Bomaco, de specialist in hijs- en hefmaterialen uit Dilsen-Stokkem. Sinds november 2021 bekleedt Jip de functie van allrounder en springt hij overal in waar nodig. Een uitermate gevarieerde job, die hij het liefst van al als pittig omschrijft. Al is drukte natuurlijk nooit een slecht teken. 

Welke weg heeft jou naar Bomaco geleid, Jip?

“Ik werk hier nog maar vrij recent. Bij mijn vorige werkgever werkte ik in een ploegensysteem en had ik naar mijn gevoel het plafond wel bereikt. Na meer dan 20 jaar, was tijd voor een nieuwe uitdaging. Bij Bomaco werk ik in dagdienst, dus ik heb nu veel meer tijd voor de kinderen. Die dagdienst is toch eerder uniek in de regio en in deze branche. “

Hoe valt het voor jou tot nu toe mee hier?

“Het is pittig, het is druk. Maar dat is goed. De dagen zijn heel goed gevuld. Ik begin ’s morgens met het leegmaken van de karren van de lakker, zo kan hij meteen beginnen. Daarna start ik de zaag en de frees op, kijk ik welke bestellingen er zijn binnengekomen en zet ik die alvast klaar. Tussendoor kijk ik waar ze mijn hulp kunnen gebruiken.” 

Bomaco Jip medewerker

Wat vind jij zelf het leukste aan de job die je nu doet?

“De variatie. Elke dag is anders. Het bedienen van de machines is hierbij echt mijn ding. Over het algemeen is het een uitdagende job, alles hoort op tijd klaar te zijn. Ik zorg er ook voor dat de mannen alle materialen hebben, zodat ze verder kunnen. Het is handig dat ik op dit moment alles ken, dan kan ik inspringen waar nodig moest er eens iemand ziek vallen.” 

Hoe zou jij tenslotte jouw ideale collega omschrijven?

“Iemand die niet stil staat. Simpel. Er is altijd wel iets te doen. Niet wachten tot de opdracht tot bij jou komt, wees proactief.”

In contact komen met Bomaco

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan