Overslaan en naar de inhoud gaan
Bomaco Ahmed werknemer

Ahmed, lasser/monteur bij Bomaco: 'Ik blijf hier tot mijn pensioen'

Rechtdoor de hal in en een tikkeltje naar rechts, daar vinden we Ahmed aan het werk. Een aantal jaar geleden klopte hij aan bij Bomaco in Dilsen-Stokkem en hij is niet van plan om er te vertrekken: 'Als het van mij afhangt, blijf ik hier tot aan mijn pensioen!'

 Ben je hier meteen aan de slag gegaan na je opleiding, Ahmed?

“Ik las al sinds ik ben afgestudeerd, zo’n 18 jaar geleden. Ik heb eerst nog bij een ander bedrijf gewerkt, maar het was me wat te eentonig daar. Ik zocht verandering, maar vooral afwisseling en die heb ik hier gevonden. Het stond me meteen aan toen ik hier kwam solliciteren, er is veel variatie. Ik las voornamelijk, maar monteer- en zaagwerk doe ik ook.”

 Hoe ziet een werkdag er voor jou ongeveer uit?

“Mijn werkdag begint om 7u. Ik bekijk de tekening van hetgeen de klant nodig heeft, en dan bereiden we alles voor: zagen, boren, lassen… Alles van a tot z.

 “Hoe lang ik precies aan een project werk, hangt van de grootte af natuurlijk. Nu ben ik met een stuk voor een klant bezig, dat is om grote glaspartijen te plaatsen op hoogte - in appartementsblokken bijvoorbeeld.

Bomaco Ahmed werknemer

Werk je normaliter alleen aan je projecten of val je ook terug op collega’s?

“We werken allemaal samen. Als er iets is of je hebt hulp nodig, dan komt iemand anders je direct helpen. We zijn met 8 man op de werkvloer, een relatief klein bedrijf dus. Dat maakt dat we een goede band hebben en er wel eens goed gelachen wordt.”

 Vind je na al die jaren nog steeds uitdaging in je job?

“Ja, toch wel. Het stuk waar ik nu bijvoorbeeld aan bezig ben, dat is toch een beetje zoeken. Dat is het fijne aan maatwerk, altijd een nieuwe uitdaging.

 Welke troeven heeft Bomaco als werkgever?

“Het zijn fijne werkuren. Ik begin om 7 uur ’s morgens en om 15u45 zit de dag erop. Op vrijdag werken we tot 14u45, fijn om je weekend vroeg te beginnen (lacht). Daarnaast: een goede verloning, maaltijdcheques en afwisseling in de job. Bij de meeste bedrijven doe je echt gewoon seriewerk, dat is hier niet zo.”

In contact komen met Bomaco

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan