Overslaan en naar de inhoud gaan
Bomaco

Bart: We willen vooruit en daarvoor heeft BOMACO ervaren mensen nodig.

Werkplaatsleider Bart vertelt over de werksfeer bij BOMACO in Lanklaar en wat ze precies zoeken in een nieuwe lasser.

Hoe ben je bij BOMACO terechtgekomen en wat is jouw functie nu?

Bart: Ik ben in 2011 gestart bij BOMACO als eerste personeelslid onder Steven, de zaakvoerder. Ik kende hem al en hij heeft me uitgelegd wat zijn visie was voor het bedrijf en me gevraagd of ik voor hem wilde komen werken. Ik was toen aan het werk als lasser-mecanicien bij een ander bedrijf en kon daar niet echt mijn ei kwijt. Ik had wel al altijd met metaal gewerkt en had dus de ervaring die Steven zocht. Zo ben ik begonnen bij BOMACO als werkplaatsverantwoordelijke. Iets later kwam er een collega met leercontract bij en zo zijn we stilaan gegroeid tot het bedrijf dat we nu zijn.

Waar krijg je voldoening van in je job?

Bart: Het leukste vind ik dat ik iets kan creëren en ontwikkelen en de problemen op mijn pad kan oplossen. Die uitdaging, daar krijg ik voldoening van. We maken belangrijke producten die zorgen voor de veiligheid van mensen. Dat is niet niks, dus ik ben wel fier dat ik dat dag in dag uit mag doen.

Bomaco

Hoe zou je de werksfeer omschrijven bij BOMACO?

Bart: Er heerst hier een heel familiale sfeer. We zijn nog een relatief klein bedrijf en komen allemaal goed overeen met mekaar. Alles is bespreekbaar onder de groep collega's, maar ook Steven is heel open en toegankelijk. Hij wil het beste voor iedereen en we zijn absoluut geen nummer hier bij BOMACO. Ze zijn ook heel flexibel en soepel. Als je eens onverwacht vroeger naar huis moet, is dat nooit een probleem. Je mag je eigen pauzes kiezen enzovoort. Het is geven en nemen van beide kanten en dat is hier goed in evenwicht.

Wat zoeken jullie in een nieuwe medewerker?

Bart: We zoeken een ervaren lasser, iemand die zijn plan kan trekken. Tegenwoordig ligt de druk wat hoger omdat de verkoop snel stijgt waardoor de productie ook toeneemt. Daardoor kunnen we moeilijker volgen. We willen vooruit en daarvoor hebben we ervaren mensen nodig. Het is dus belangrijk dat een nieuwe medewerker snel inzetbaar is, snel dingen oppikt en van aanpakken weet. We produceren hier ook geen alledaagse producten. Je moet dus ook zin hebben om complexere dingen te lassen. Als nieuwe medewerker word je meteen in de productiehal gezet. We gaan meteen samen het werk doén. Zo leer je het best en zo kan je stap voor stap alles overnemen en zelfstandig werken.

Bomaco

Hoe zou je iemand overtuigen om hier te komen werken?

Bart: Het is een uitdagende job, je krijgt hier veel vrijheid en mogelijkheden om door te groeien. Je kan machines maken die echt belangrijk zijn, dat geeft voldoening. Ze willen hier vooruit bij BOMACO, dat voel je. Je wordt hier ook niet in een hokje geduwd of beperkt in jouw creativiteit. Nieuwe ideeën zijn altijd welkom. Dat wordt altijd serieus genomen en onderzocht of we het kunnen implementeren. Daarbovenop word je echt geapprecieerd voor je inzet en krijg je veel dankbaarheid terug.

In contact komen met Bomaco

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan