Overslaan en naar de inhoud gaan
Axor Jo Van Hoef & Inge Van Hoef

Werken bij Axor? Dan moet je deel willen worden van de kliek

Jo en Inge Van Hoef ontvangen mij in hun bedrijf in Bocholt. De zon schijnt binnen in het gebouw. Ik krijg een kopje lekkere koffie en ik installeer me in de vergaderzaal. Broer en zus vertellen met dezelfde passie over hun bedrijf en vullen soms mekaars zinnen zelfs aan. Dit is een goede tandem aan het roer van Axor Industriebouw. Jo is 16 jaar geleden in het bedrijf van zijn vader Jaak Van Hoef gestapt en Inge is 5 jaar later ook gevolgd. In 2014 hebben ze het bedrijf samen overgenomen. Inge houdt zich voornamelijk bezig met personeelszaken, administratie, verzekeringen en cijfertjes. Jo neemt de verkoop voor zijn rekening en de algemene leiding op de werven.

Kan je kort vertellen wat jullie bedrijf precies doet?

Jo: Wij bouwen industriegebouwen, kantoren, garages, opslagloodsen enzovoort. Wij hebben een twintigtal werknemers die in ploegen aan de gebouwen werken en een tiental bedienden die de opvolging van de projecten doen. Wij nemen alles over van de klant, tot in de kleinste details. Het ‘ontzorgen’ vinden wij heel belangrijk. Als een klant met ons in zee gaat, hoeft hij zich geen zorgen meer te maken. Wij zorgen ervoor dat alles in orde is.

Inge: En dan bedoelen we echt alles! Zelfs de dingen die wij niet kunnen realiseren zoals bijvoorbeeld de buitenaanleg van de gebouwen of de inrichting. Door ons groot netwerk kennen wij veel vakmensen die we kunnen aanraden en inschakelen.

Dit lijkt me al een groot pluspunt om voor Axor te kiezen. Welke troeven hebben jullie nog?

Inge: Ons bedrijf is een echt familiebedrijf. Zowel de klanten als de werknemers hebben rechtstreeks contact met ons als zaakvoerders. Je moet niet via een omweg, maar je kan rechtstreeks bij ons aankloppen. Onze werkmannen weten dat en ook onze klanten appreciëren dat.

Jo: Doordat wij een klein familiebedrijf zijn, kunnen wij snel inspelen op eventuele problemen die zich voordoen. Een tevreden werknemer zorgt voor een betere werklust. Dit komt het werk alleen maar ten goede! Wij vinden openheid, verbondenheid en communicatie heel belangrijk. En een goede sfeer tussen de mannen natuurlijk! 2 keer per jaar houden we een barbecue voor onze werknemers mét partner en we zetten ook het bouwverlof samen in. Dit is voor ons als zaakvoerders ook een fijne gelegenheid om de mannen op een andere manier te leren kennen en hun partners ook.

Axor Jo Van Hoef & Inge Van Hoef 2

Hoe ziet een werkweek er hier gemiddeld uit voor een werknemer op de werven?

Jo: Ze starten elke dag om 7u op de werf, behalve op vrijdag. Dan starten ze om 7u en zijn ze klaar om 13u30. Dan kunnen ze al vroeg aan het weekend beginnen. De andere dagen werken ze 8,5u op de werf. Het feit dat bijna al onze werven in Limburg gelegen zijn, maakt het ochtenduur niet zo pijnlijk voor de mannen.

Inge: Wij streven er ook naar om hetzelfde team altijd samen te zetten, zo kan het groepsgevoel versterkt worden. De werfleider helpt ons bij die samenstelling. Eén ploeg maakt dezelfde bouw, dus ze kunnen hun werk echt opgebouwd zien worden. Ze hebben dan echt deugd van hun werk.

Axor Jo Van Hoef & Inge Van Hoef 3

De voldoening van het werk, lijkt me al een groot pluspunt. Maar wat heeft Axor concreet te bieden aan zijn medewerkers?

Inge: Inderdaad, de voldoening als een gebouw helemaal af is, is echt een pluspunt. Soms horen we dat onze mannen met hun gezin naar een werf zijn gereden om te laten zien wat ze hebben gebouwd. Dat is toch fantastisch! Daarnaast is de ervaringsopbouw hier ook een groot pluspunt. Je leert hier al doende echt alles op de werf.

Jo: Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in de sector, dus de werknemers komen terecht in een goed geoliede machine. Je kan ons niet betrappen op kinderziektes. Door die ervaring loopt alles hier vlotjes. Soms kan er op de werven wel wat tegenslag zijn door vertraging van buitenaf, maar de interne machine hier draait heel soepel. Ook de mix van leeftijden binnen de ploegen is een pluspunt vind ik. Zo kan iedereen van mekaar blijven leren. De jonge mannen kunnen bijleren van de ervaring van de oude garde, maar andersom kunnen de ervaren mannen ook dingen leren van de enthousiaste nieuwelingen. Dat is de mooiste wisselwerking hier bij Axor!

In contact komen met Axor

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Gerelateerde nieuwsberichten

Axor header
Axor

Handige Harry? Axor zoekt een nieuwe rechterhand voor haar werfleiders

De plaatsing van kwalitatieve industriebouw gebeurt niet vanzelf. Daar zijn héél wat vakmensen voor nodig. Om de werfleiders te ondersteunen bij een project, zijn er werfvoorbereiders nodig. Guess...
Lees meer
Axor industriebouw
Axor

Familiebedrijf Axor is je partner voor industriebouw

Axor in Bocholt is uw ideale partner in industriebouw. Zij gidsen hun klanten al ruim 20 jaar doorheen de plaatsing van kwalitatieve industriebouw.
Lees meer
Axor ploegbaas Ludo
Axor

Ploegbaas Ludo: ik vind hier alles wat ik zoek

We rijden naar de dichtstbijzijnde werf in Kaulille. Daar is de ploeg van Ludo Driessen aan het werk aan een industriegebouw. Er rijdt een kraan en een hoogtewerker, er liggen overal stalen...
Lees meer
Axor Ludo Driesen
Axor

Ploegbaas Ludo Driessen over werken bij Axor

Ploegbaas Ludo is een trotse werknemer van Axor. Wat hij het meest op prijs stelt is dat het een familiaal, gemoedelijk en gezellig bedrijf is.
Lees meer
Axor Inge Van Hoef
Axor

Wie wil 2 keer per jaar gaan eten met Inge Van Hoef?

Het Bocholtse Axor is in de brede regio gekend als partner voor alles wat met industriebouw te maken heeft. Aan het hoofd van Axor staan Jo en Inge Van Hoef. Vandaag laten we Inge aan het woord!
Lees meer
Axor Jo Van Hoef & Inge Van Hoef 4
Axor

Axor staat garant voor een correcte, familiale en leuke werksfeer

Broer en zus Jo en Inge Van Hoef hebben samen de leiding over Axor en waken over een familiale sfeer binnen het bedrijf. Maak in deze film kennis met de sympathieke mensen van Axor!
Lees meer

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan