Overslaan en naar de inhoud gaan

Axor

De eerste stenen van Axor werden gelegd in 1996. Jaak Van Hoef en toenmalig vennoot Patrick Das staken de handen uit de mouwen en starten hun eigen bedrijf. Samen hadden ze maar liefst 20 jaar ervaring op zak. In één jaar tijd groeide het bedrijf van drie werknemers naar drie montageploegen.

Na 7 jaar werd het een echt familiebedrijf, zoon Jo Van Hoef stapte in de zaak waarna dochter Inge Van Hoef volgde. In 2014 namen ze Axor officieel over. Oprichter Jaak kan u nog steeds terugvinden binnen het bedrijf en ondersteunt waar nodig.

Axor Logo

Onze vakmensen steken, met passie en trots, hun handen uit de mouwen. Zes ervaren montageploegen en zes bedienden gaan iedere werkdag aan de slag om elk project tot in de details af te ronden. Of het nu gaat over renovatie of nieuwbouw. Bij ons kan u steeds terecht bij één vast aanspreekpunt die uw project van A tot Z opvolgt.

Axor Jo Van Hoef & Inge Van Hoef
Axor

Werken bij Axor? Dan moet je deel willen worden van de kliek

Jo en Inge Van Hoef ontvangen mij in hun bedrijf in Bocholt. De zon schijnt binnen in het gebouw. Ik krijg een kopje lekkere koffie en ik installeer me in de vergaderzaal. Broer en zus vertellen met...
Lees meer
Axor header
Axor

Handige Harry? Axor zoekt een nieuwe rechterhand voor haar werfleiders

De plaatsing van kwalitatieve industriebouw gebeurt niet vanzelf. Daar zijn héél wat vakmensen voor nodig. Om de werfleiders te ondersteunen bij een project, zijn er werfvoorbereiders nodig. Guess...
Lees meer
Axor industriebouw
Axor

Familiebedrijf Axor is je partner voor industriebouw

Axor in Bocholt is uw ideale partner in industriebouw. Zij gidsen hun klanten al ruim 20 jaar doorheen de plaatsing van kwalitatieve industriebouw.
Lees meer
Axor ploegbaas Ludo
Axor

Ploegbaas Ludo: ik vind hier alles wat ik zoek

We rijden naar de dichtstbijzijnde werf in Kaulille. Daar is de ploeg van Ludo Driessen aan het werk aan een industriegebouw. Er rijdt een kraan en een hoogtewerker, er liggen overal stalen...
Lees meer
Axor Ludo Driesen
Axor

Ploegbaas Ludo Driessen over werken bij Axor

Ploegbaas Ludo is een trotse werknemer van Axor. Wat hij het meest op prijs stelt is dat het een familiaal, gemoedelijk en gezellig bedrijf is.
Lees meer
Axor Inge Van Hoef
Axor

Wie wil 2 keer per jaar gaan eten met Inge Van Hoef?

Het Bocholtse Axor is in de brede regio gekend als partner voor alles wat met industriebouw te maken heeft. Aan het hoofd van Axor staan Jo en Inge Van Hoef. Vandaag laten we Inge aan het woord!
Lees meer

In contact komen met Axor

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan