Overslaan en naar de inhoud gaan
Axor industriebouw

Familiebedrijf Axor is je partner voor industriebouw

Axor in Bocholt is uw ideale partner in industriebouw. Zij gidsen hun klanten al ruim 20 jaar doorheen de plaatsing van kwalitatieve industriebouw. Elk project wordt op maat van de klant gerealiseerd: van ontwerp tot uitvoering, zowel nieuwbouw als renovatie. Zij richten zich vooral op de bouw van staalconstructies, fabriekshallen, kantoorgebouwen, magazijnen, toonzalen, garages, opslagloodsen en maneges. Geen project is te groot of te klein: zij bespreken alles op maat en gaan geen uitdaging uit de weg. Gaat niet, bestaat niet!

Familiebedrijf

Zaakvoerders Jo en Inge Van Hoef, broer en zus, dragen familiale waarden hoog in het vaandel. Werknemers moeten zich echt thuis voelen in hun familiebedrijf. Ze moeten hun job goed én graag doen. Bij Axor geven ze aandacht aan elke individuele werknemer. Dit draagt zeker bij tot de goede werksfeer en werklust! Jo en Inge namen in 2014 het bedrijf over van hun vader Jaak, die Axor Industriebouw oprichtte in 1996.

Van vloer tot dak

De ploegen van Axor bouwen niet enkel aan een gebouw, maar zij helpen ondernemingen bouwen aan de meerwaarde voor hun bedrijf. Zes ervaren montageploegen steken elke dag met passie en trots hun handen uit de mouwen. Elke ploeg werkt een project van begin tot eind af, van vloer tot dak. De gebouwen zien groeien tot het eindresultaat is uniek en geeft veel voldoening. Klanten weten precies welke ploeg er aan hun gebouw werkt, maar ze hebben ook 1 aanspreekpunt binnen het bedrijf voor al hun vragen. Deze duidelijke communicatie zorgt voor een vlot verloop van de bouw en een fijne samenwerking.

In contact komen met Axor

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan