Overslaan en naar de inhoud gaan
Axor ploegbaas Ludo

Ploegbaas Ludo: ik vind hier alles wat ik zoek

We rijden naar de dichtstbijzijnde werf in Kaulille. Daar is de ploeg van Ludo Driessen aan het werk aan een industriegebouw. Er rijdt een kraan en een hoogtewerker, er liggen overal stalen constructies en er zijn 6 mannen in de weer. Ik moet even wachten tot ploegbaas Ludo tijd vindt voor het interview. “Het werk moet eerst af zijn”. Ludo werkt al 24 jaar voor Axor Industriebouw.

Wanneer heb je ervoor gekozen om voor Axor te beginnen én te blijven werken?

Ludo: Ik kende Jaak Van Hoef van een vorig bedrijf. Toen hij zijn eigen bedrijf begon, ben ik hem zonder twijfelen gevolgd. Ik ben in al die jaren bij Axor heel tevreden geweest, ook toen Jo en Inge de zaak overnamen. Misschien ben ik nu zelfs nòg contenter dan daarvoor. Alles verloopt hier heel gemoedelijk en respectvol. Dat vind ik heel belangrijk. Als het goed is waar je werkt, dan is er geen reden om een andere job te zoeken. Ik vind hier alles wat ik zoek in mijn job. Het is een pluspunt dat we nooit ver moeten rijden naar de werf, de projecten bevinden zich meestal in de buurt van Bocholt. Elke dag zijn we wel met iets anders bezig, die afwisseling vind ik heel belangrijk. Als we aankomen op de werf, beginnen we met de riolering en funderingen en zo bouwen we verder aan het gebouw. Uiteindelijk kunnen we het gebouw bewonderen waar we met onze ploeg aan gewerkt hebben. Van begin tot eind. Ik ben kunnen doorgroeien tot ploegbaas en ik heb enorm veel ervaring opgedaan die ik nu graag deel met de jonge mannen in mijn ploeg.

Axor ploegbaas Ludo 2

Wat is er precies gemoedelijk aan dit bedrijf? Hoe merk je dat als werknemer?

Ludo: Wij kunnen met al onze vragen bij Inge en Jo terecht. Als er eens iets tegenzit op de werf, of onderling met de mannen, of zelfs met privéproblemen kunnen wij altijd ons hart gaan luchten. Dan bekijken we samen hoe we het kunnen oplossen. Dat is het voordeel van dit familiebedrijf, bij een groot bedrijf moet je dan al via de personeelsdienst passeren of dan durf je zelfs die stap niet te zetten. Hier mag je echt jezelf zijn, en dat komt de werksfeer ten goede.

Als je 5 positieve dingen zou moeten vertellen over Axor, welke zouden dat dan zijn?

Ludo: Dat het een gezellig, familiaal bedrijf is. Dat er werkzekerheid is, dat is ook belangrijk! Ik heb nog geen dag zonder werk gezeten bij dit bedrijf. Dat er veel afwisseling is in het werk. Dat ze hun werkmensen correct behandelen. En als laatste dat we niet ver hoeven te rijden voor ons werk.

In contact komen met Axor

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Gerelateerde nieuwsberichten

Axor Jo Van Hoef & Inge Van Hoef 4
Axor

Axor staat garant voor een correcte, familiale en leuke werksfeer

Broer en zus Jo en Inge Van Hoef hebben samen de leiding over Axor en waken over een familiale sfeer binnen het bedrijf. Maak in deze film kennis met de sympathieke mensen van Axor!
Lees meer
Axor Inge Van Hoef
Axor

Wie wil 2 keer per jaar gaan eten met Inge Van Hoef?

Het Bocholtse Axor is in de brede regio gekend als partner voor alles wat met industriebouw te maken heeft. Aan het hoofd van Axor staan Jo en Inge Van Hoef. Vandaag laten we Inge aan het woord!
Lees meer
Axor Jo Van Hoef & Inge Van Hoef
Axor

Werken bij Axor? Dan moet je deel willen worden van de kliek

Jo en Inge Van Hoef ontvangen mij in hun bedrijf in Bocholt. De zon schijnt binnen in het gebouw. Ik krijg een kopje lekkere koffie en ik installeer me in de vergaderzaal. Broer en zus vertellen met...
Lees meer
Axor Ludo Driesen
Axor

Ploegbaas Ludo Driessen over werken bij Axor

Ploegbaas Ludo is een trotse werknemer van Axor. Wat hij het meest op prijs stelt is dat het een familiaal, gemoedelijk en gezellig bedrijf is.
Lees meer
Axor header
Axor

Handige Harry? Axor zoekt een nieuwe rechterhand voor haar werfleiders

De plaatsing van kwalitatieve industriebouw gebeurt niet vanzelf. Daar zijn héél wat vakmensen voor nodig. Om de werfleiders te ondersteunen bij een project, zijn er werfvoorbereiders nodig. Guess...
Lees meer
Axor industriebouw
Axor

Familiebedrijf Axor is je partner voor industriebouw

Axor in Bocholt is uw ideale partner in industriebouw. Zij gidsen hun klanten al ruim 20 jaar doorheen de plaatsing van kwalitatieve industriebouw.
Lees meer

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan