Overslaan en naar de inhoud gaan
Ronny Dreezen werkgever

Verzeker jezelf van een nieuwe carrièrekans bij Zakenkantoor Ronny Dreezen

Bij Zakenkantoor Ronny Dreezen in Bree ben je niet enkel als particulier of kmo, maar óók als medewerker steeds goed verzekerd. Verzekerd van inspraak, groei, transparantie, uitdaging, koekjes... Een knappe polis waar je moeilijk nee tegen kan zeggen, lijkt ons. En dat hoeft ook helemaal niet, want dit verzekeringskantoor staat structureel open voor nieuwe, stabiele samenwerkingen op lange termijn in de vorm van gedrezen medewerkers. Ja, dat las je goed. 

Zelfontwikkeling

“Je hoeft niet alles te kennen. Dat kan ook niet”, vertelt Ruth Vanhees, head of people & HR. “De basis in het verzekeringswezen moet natuurlijk wel aanwezig zijn, maar we bieden een volledig opleidingstraject voor nieuwe medewerkers. Afhankelijk van je voorkennis kan dit persoonlijk op jou worden afgestemd.” Hierbij is meteen duidelijk dat er bij Ronny Dreezen gekeken wordt naar wie jij bent, waar je naartoe wilt en hoe je daar zal geraken. Je past namelijk perfect in dit plaatje wanneer je openstaat om te leren en je niet laat afschrikken door professionele uitdagingen. Gewoon durven! Gewoon gaan!

Doe je ding

“Het leukste aan deze job? Dat ik iets voor de mensen kan betekenen. Waarom ikzelf graag bij mijn kantoor werk? Ik kan hier mijn ding doen”, besluit Ronny Dreezen, zaakvoerder. En dat kan jij ook, want meedenken en het op ‘jouw manier’ doen, worden hier zeer belangrijk bevonden. Ook door Ruth: “Ik vind het heel fijn dat wij onze expertise kunnen doorgeven aan de jongere garde. We hebben een team tussen de 25 en 55 jaar, met allemaal verschillende ideeën, maar toch een eensgezinde mindset! Dat geeft me gemoedsrust en voldoening. Laat de jonge mensen het maar op hun manier doen.” 

Het mooiste moment

Het mooiste moment, zoals ook zanger Garry Hagger het bedoeld heeft, vindt bij Zakenkantoor Ronny Dreezen wel meer dan eens plaats. “Wat ik echt het leukste vind hier,” stelt Ronny, “is dat ons cliënteel regelmatig binnenkomt met een presentje voor onze medewerkers ter appreciatie. Een flesje cava, doos pralines, bos bloemen… Dat vind ik het mooiste wat er is…”

Ook impact maken bij Zakenkantoor Ronny Dreezen? Laat hieronder jouw gegevens achter!

 

In contact komen met Zakenkantoor Ronny Dreezen

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan