Overslaan en naar de inhoud gaan
Sven medewerker Ronny Dreezen

Van schadebeheer tot de Foute Party: Sven is productiemedewerker bij Zakenkantoor Ronny Dreezen

De variatie, toffe collega’s en een fijn salarispakket. Deze troeven zorgden er onder andere voor dat Sven zijn weg vond naar Zakenkantoor Ronny Dreezen in Bree. “Ik heb me hier echt wel verbeterd ten opzichte van mijn vorige job. Klagen kan ik hier écht niet”, lacht hij. 

Sven, jij was geen onbekende in de verzekeringswereld toen je bij Ronny Dreezen begon.

“Nee, dat klopt. Ik ben altijd actief geweest in verzekeringen nadat ik afgestudeerd was in Financiën en Verzekeringswezen. In oktober 2021 ben ik bij Ronny Dreezen begonnen als productiemedewerker, maar sinds kort proef ik  ook van de schadegevallen. Dat doe ik nu een aantal weken doordat Evy, onze schadebeheerder, een tijdje op verlof was. Schadebeheer hoorde in eerste instantie dus niet tot mijn takenpakket, maar ik had zelf voorgesteld om hiermee aan de slag te gaan - voor mezelf. En Ronny ging daarin mee.

Het productieverhaal bestaat voornamelijk uit afspraken inplannen met klanten, het uitwerken van offertes, bij verschillende maatschappijen verzekeringen bekijken… Het totale dossier verzorgen voor de klant, zeg maar.”

Medewerkers Ronny Dreezen

Wat heeft jou naar Ronny Dreezen gelokt?

“Ik wou graag in de makelaardij beginnen, omdat je dan met verschillende verzekeringsmaatschappijen kan samenwerken. Zo kan je bijvoorbeeld bij AXA, AG, Vivium,.. terecht. Op deze manier kan je de klant veel gerichter en persoonlijker helpen. Als je maar bij één maatschappij terechtkan en je vindt geen gepaste oplossing, dan zit je vast. Zo heb ik de keuze gemaakt om bij Ronny te beginnen. 

Mijn eerste indruk zat ook meteen goed. Het kennismakend telefoongesprek met Ronny verliep heel familiaal. De collega’s had ik toen nog niet ontmoet, maar dat klikt wel heel goed. Ik ben dan ook geen moeilijke mens (lacht). We kunnen al eens met elkaar lachen, jazeker. Tijdens de middag zitten we vaak samen en het is ook niet dat die deuren van onze kantoren vaak dicht zijn. We springen al eens bij elkaar binnen. Al is het om in eerste instantie over een dossier te spreken en erna vloeit dat over in een babbeltje over iets anders. Ook ’s morgens: eerst een praatje met elkaar voor we eraan beginnen.” 

Meteen een goede start van de werkdag, dus! Zijn er nog zaken die ervoor zorgen dat je met plezier naar het werk komt?

“De afwisseling. Zeker nu ik ook het schadegedeelte op mij neem. Voormiddag doe ik de schadegevallen en namiddag de productie. Mijn dagen vliegen echt om nu. Daarvoor ook al hoor (lacht). Ik vind het leuk om volledige dossiers voor de klant op te stellen. Zo ben ik van begin tot einde betrokken in het proces. Daarna blijft die klant ook mijn verantwoordelijkheid. Als er zich bijvoorbeeld veranderingen voordoen, neem ik opnieuw het dossier erbij. Ik blijf continu met de klant in verbinding staan.”

Sven medewerker Ronny Dreezen

Niet onbelangrijk: worden er ten slotte ook teambuildings georganiseerd ten Kantoor  Dreezen?

“Vorig jaar zijn we er bijvoorbeeld een dag op uitgetrokken. We hebben eerst met de huifkar de brouwerij van Opitter bezocht. Daarna hebben we op een boerderij farm games gespeeld. ’S avonds kwam nog een friet- en ijskraam langs en hebben we gezellig nog iets gegeten en gedronken. Dat was een geslaagde dag!

We zijn ook met een aantal collega’s naar de Foute Party geweest. Dat was op mijn initiatief eigenlijk (lacht). Ik had het idee opgeworpen zonder de verwachting dat daar echt gegadigden voor gingen zijn. Maar er waren toch redelijk wat collega’s die op de kar sprongen, waaronder ook Ronny zelf. Hij bestelde meteen een bus, zodat we met z’n allen konden gaan. En ja, daar kwamen ook verkleedkleren aan te pas. En ja, daar zijn foto’s van (lacht).” 

 

In contact komen met Zakenkantoor Ronny Dreezen

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan