Overslaan en naar de inhoud gaan
Stokjes

Zaakvoerder Jeroen vertelt meer over de bedrijfscultuur bij Stokjes

Jeroen is mede-zaakvoerder van Stokjes NV in Tessenderlo sinds 2018. De firma is gespecialiseerd in luchtbehandeling en ventilatiesystemen. Zij voeren de studie uit, hebben een eigen productiehal met modern machinepark en professionele monteurs en dit zowel voor de woningbouw als de utiliteit. 

We staan hier voor het stadhuis in Antwerpen, kan u vertellen wat uw firma hier precies uitvoert?

Jeroen: Dit is een grootschalig renovatieproject van het stadhuis en wij verzorgen het gehele  ventilatiesysteem. Dit is een ingewikkeld project omdat de plannen hier enkel als richtlijn kunnen dienen. Onze monteurs moeten hier samen met de projectleider hun creativiteit aanspreken om dit project tot een goed einde te brengen. 

Stokjes

Ik hoor een ambitieuze ondertoon in dit antwoord, is dit waar Stokjes voor staat?

Jeroen: Wij zijn inderdaad een ambitieus bedrijf in volle groei met een duidelijke langetermijnvisie. De maatschappelijke rol van goede ventilatie neemt alsmaar toe en de klant heeft daarin een zeer duidelijke wens: een kwaliteitsvol systeem zonder kopzorgen aan een correcte prijs. Dat kan je enkel aanbieden als je zoals ons beschikt over jarenlange expertise en een bepaalde grootte hebt. Als familiebedrijf kunnen en herinvesteren wij dan ook continu in het bedrijf en zijn we steeds op zoek naar mensen die mee willen groeien met ons en hier hun schouders onder willen zetten. Wij garanderen een grote variatie in opdrachten waardoor een werkdag nooit saai is voor onze werknemers. 

Hoe onderscheidt Stokjes zich ten opzichte van andere spelers op de markt?

Jeroen: Kwaliteit staat voor ons zonder twijfel op de eerste plaats. Daarom houden wij zoveel mogelijk facetten van het proces in eigen handen, waaronder de productie van luchtkanalen in ons modern machinepark. Zo garanderen wij de luchtdichtheid van de kanalen en verzekeren we dat onze professionele ploegen ook met professioneel materiaal aan het werken zijn. Daarbovenop biedt een eigen productielijn ons enorm veel flexibiliteit en snelheid, wat zeker door veel van onze klanten gesmaakt wordt. Al deze materialen kunnen trouwens ook gewoon besteld en geleverd worden, wij zijn dus zowel fabrikant als installateur. 

Stokjes

Hoe zou u de werksfeer bij Stokjes NV omschrijven?

Jeroen: Er werken een 70-tal mensen bij Stokjes maar toch hebben wij een kleine, duidelijke structuur waardoor wij mekaar toch allemaal kennen. De collega’s hebben een hechte band en kennen mekaar heel goed: zowel de magazijniers als de monteurs en de bedienden. Peter en ik zijn op papier wel zaakvoerder, maar wij voelen ons eigenlijk meer collega’s en dat benadrukt de familiale sfeer hier. Wij hebben een kantoor met 3 deuren om duidelijk te maken dat iedereen hier werkelijk kan aankloppen. Die betrokkenheid is voor ons heel belangrijk en zal je niet snel terugvinden in een grotere groep. 

Wat zijn – naast de open communicatie – nog troeven van dit bedrijf?

Jeroen: Wij zetten de werknemers hier op de eerste plaats. Naast de correcte verloning en stipte  betaling, willen wij er zijn voor onze werknemers. Ze moeten zich goed voelen bij Stokjes. Wanneer je je job graag doet, dan doe je het ook beter. Wij denken niet in hokjes, mensen die kunnen en willen zullen alle kansen krijgen om het beste uit zichzelf te halen. Zo komen onze projectleiders niet van de schoolbanken, onze projectleiders zijn ambitieuze monteurs die willen doorgroeien. Stokjes NV is een bedrijf in volle groei en wij laten de mensen zeker mee groeien.

Kan u tenslotte het bedrijf in 3 kernwoorden omschrijven?

Jeroen: Dan zou ik kiezen voor kwaliteit, menselijkheid, doorgroeimogelijkheden. 

In contact komen met Stokjes

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan