Overslaan en naar de inhoud gaan
Stokjes

Het terrein van gecontroleerde luchtverplaatsing heeft voor het team van Stokjes geen geheimen meer.

Stokjes NV uit Tessenderlo is gespecialiseerd in het plaatsen en produceren van betrouwbare en duurzame ventilatiesystemen. Dankzij hun jarenlange ervaring bevestigen ze zich steeds meer als dé referentie in Limburg. Stokjes wil gecontroleerd blijven groeien en heeft ook alles in huis om van de groei van de ventilatiemarkt een succesverhaal te maken.

Complete uitwerking

Stokjes NV neemt uw project volledig in handen. Van calculatie tot uitvoering en inclusief een langdurige nazorg en service. Zelfs de productie gebeurt in eigen huis. In Tessenderlo staat een eigen productiefaciliteit met modern machinepark. Door deze eigen productie zijn maatwerk, kwaliteit, perfecte luchtdichtheid en een snelle service gegarandeerd. Zij verzorgen ook de levering of het afhalen van de materialen. Op deze manier is Stokjes NV ideaal geplaatst om haar klanten in een groeiende markt te blijven ondersteunen.

Jarenlange ervaring

Stokjes NV werd meer dan 25 jaar geleden opgericht en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een toonaangevende speler in luchtbehandeling en ventilatietechnieken. Gecontroleerde luchtverplaatsing heeft voor het ervaren team, met ongeveer 20 opgeleide ploegen van monteurs, geen geheimen meer. In 2019 zag Stokjes haar goede werking bekroond met de erkenning D18 Klasse 7. Dat toont aan dat het bedrijf de nodige expertise en mankracht in huis heeft om grote, complexe projecten uit te voeren.

Stokjes

Ronkende namen

Binnen het klantenbestand van Stokjes vinden we heel wat bekende namen. Zo zijn het stadhuis in Antwerpen, het stadion van STVV en het Virga Jesseziekenhuis in Hasselt enkele opvallende recente projecten. Dit duidt ook de domeinen waarbinnen het bedrijf actief is: woningen, winkels, kantoren, scholen, ziekenhuizen en andere utiliteitsgebouwen.

Innovatieve pionier

Stokjes is binnen België een pionier in het gebruik van probiotica. Probiotica voorkomt de groei van bacteriën in de luchtkanalen. Zo blijft de luchtkwaliteit behouden en zal er na verloop van tijd geen geurhinder optreden. Er wordt continu geïnvesteerd in innovatieve technieken. Zo is Stokjes de exclusieve verdeler van Aeroseal, een baanbrekende technologie omtrent het afdichten van reeds bestaande luchtkanalen. Dankzij deze technologie verbetert de energie-efficiëntie aanzienlijk.

Kortom, Stokjes NV is dé partner voor al uw vragen over luchtbehandeling en ventilatie, van A tot Z. 

In contact komen met Stokjes

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan