Overslaan en naar de inhoud gaan
Stokjes

Na 22 jaar gaat Eddy nog steeds met plezier werken bij Stokjes.

Eddy werkt momenteel als werfleider bij Stokjes. Hij werkt sinds 1999 bij de firma maar hij heeft al 41 jaar ervaring in de ventilatietechnieken. Hij vertelt ons tijdens zijn werkzaamheden in het stadhuis in Antwerpen hoe het is om bij Stokjes te werken. 

Eddy, je werkt nu al 22 jaar bij Stokjes. Waar heb je daarvoor gewerkt? 

Eddy: Ik werkte eerst voor een andere ventilatiefirma en Peter heeft me destijds overtuigd om naar Stokjes over te stappen. Ik merkte meteen dat het hier veel menselijker was. Vooral het contact met de bazen, Peter en Jeroen is super: eigenlijk zijn zij geen bazen, maar collega’s. Je kan altijd bij hen terecht, zowel werkgerelateerd als privé. 

Stokjes

De communicatie loopt hier dus heel open en vlot?

Eddy: Ja dat klopt. Wij krijgen hier bovendien niet alleen bericht als het niet goed gaat, wij krijgen hier ook voldoende schouderklopjes waardoor je met plezier komt werken. Dat is een groot verschil tegenover mijn vorige firma. Daar stond je veel meer onder druk door het onpersoonlijk en afstandelijk contact. 

Je werkt hier duidelijk graag omdat je geapprecieerd wordt. Wat zijn nog troeven van Stokjes?

Eddy: Het is een cliché maar het is de waarheid: hier werken hele toffe collega’s en er mag ook wel eens gelachen worden. Er wordt veel aandacht geschonken aan de mensen achter het werk, er zijn jaarlijks opleidingen en we beschikken ook over kwalitatief werkmateriaal. We werken op mooie werven en krijgen veel vrijheid en verantwoordelijkheid en kunnen dus ons eigen ding doen. Elke werf is voor mij een nieuwe uitdaging, zo blijf ik scherp en kom ik met plezier werken. 

Stokjes

Krijg je hier voldoening van je werk?

Eddy: Stokjes staat bekend voor het afleveren van kwaliteit en geeft ons de verantwoordelijkheid om zelf uit te zoeken hoe we iets gaan aanpakken. Soms is het echt creatief puzzelen om een goede installatie op te leveren en dan krijg je automatisch veel meer voldoening als het project goed is verlopen. De mensen op de bouw weten dit ook. Ze zijn meteen gerustgesteld als ze de gele Stokjes bestelwagens zien aankomen, en dat is voor ons natuurlijk een heel prettig gevoel.

Waarom zou je Stokjes aanbevelen bij monteurs?

Eddy: Je mag zelfstandig werken en je krijgt veel vertrouwen om projecten in goede banen te leiden, je krijgt dus echt de kans om het beste uit jezelf te halen. We werken bovendien aan uitdagende projecten, Stokjes gaat geen uitdaging uit de weg. En het loon komt bovendien elke maand perfect op tijd, dat is ook niet onbelangrijk. 

In contact komen met Stokjes

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan