Overslaan en naar de inhoud gaan
Stokjes

Na 22 jaar gaat Eddy nog steeds met plezier werken bij Stokjes.

Eddy werkt momenteel als werfleider bij Stokjes. Hij werkt sinds 1999 bij de firma maar hij heeft al 41 jaar ervaring in de ventilatietechnieken. Hij vertelt ons tijdens zijn werkzaamheden in het stadhuis in Antwerpen hoe het is om bij Stokjes te werken. 

Eddy, je werkt nu al 22 jaar bij Stokjes. Waar heb je daarvoor gewerkt? 

Eddy: Ik werkte eerst voor een andere ventilatiefirma en Peter heeft me destijds overtuigd om naar Stokjes over te stappen. Ik merkte meteen dat het hier veel menselijker was. Vooral het contact met de bazen, Peter en Jeroen is super: eigenlijk zijn zij geen bazen, maar collega’s. Je kan altijd bij hen terecht, zowel werkgerelateerd als privé. 

Stokjes

De communicatie loopt hier dus heel open en vlot?

Eddy: Ja dat klopt. Wij krijgen hier bovendien niet alleen bericht als het niet goed gaat, wij krijgen hier ook voldoende schouderklopjes waardoor je met plezier komt werken. Dat is een groot verschil tegenover mijn vorige firma. Daar stond je veel meer onder druk door het onpersoonlijk en afstandelijk contact. 

Je werkt hier duidelijk graag omdat je geapprecieerd wordt. Wat zijn nog troeven van Stokjes?

Eddy: Het is een cliché maar het is de waarheid: hier werken hele toffe collega’s en er mag ook wel eens gelachen worden. Er wordt veel aandacht geschonken aan de mensen achter het werk, er zijn jaarlijks opleidingen en we beschikken ook over kwalitatief werkmateriaal. We werken op mooie werven en krijgen veel vrijheid en verantwoordelijkheid en kunnen dus ons eigen ding doen. Elke werf is voor mij een nieuwe uitdaging, zo blijf ik scherp en kom ik met plezier werken. 

Stokjes

Krijg je hier voldoening van je werk?

Eddy: Stokjes staat bekend voor het afleveren van kwaliteit en geeft ons de verantwoordelijkheid om zelf uit te zoeken hoe we iets gaan aanpakken. Soms is het echt creatief puzzelen om een goede installatie op te leveren en dan krijg je automatisch veel meer voldoening als het project goed is verlopen. De mensen op de bouw weten dit ook. Ze zijn meteen gerustgesteld als ze de gele Stokjes bestelwagens zien aankomen, en dat is voor ons natuurlijk een heel prettig gevoel.

Waarom zou je Stokjes aanbevelen bij monteurs?

Eddy: Je mag zelfstandig werken en je krijgt veel vertrouwen om projecten in goede banen te leiden, je krijgt dus echt de kans om het beste uit jezelf te halen. We werken bovendien aan uitdagende projecten, Stokjes gaat geen uitdaging uit de weg. En het loon komt bovendien elke maand perfect op tijd, dat is ook niet onbelangrijk. 

In contact komen met Stokjes

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Gerelateerde nieuwsberichten

Stokjes
Stokjes

Eddy mag bijna op pensioen, maar als het aan hem lag bleef hij nog langer doorwerken bij Stokjes .

Eddy is al jaar en dag actief in de sector, en vertelt ons waarom Stokjes voor hem dé beste werkgever is die hij heeft gehad.
Lees meer
Stokjes
Stokjes

Het terrein van gecontroleerde luchtverplaatsing heeft voor het team van Stokjes geen geheimen meer.

Stokjes NV in Tessenderlo is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en uitvoeren van kwaliteitsvolle luchtbehandeling en ventilatiesystemen voor onder andere woonprojecten...
Lees meer
Stokjes
Stokjes

Werk jij binnenkort mee met Stokjes aan grote renovatieprojecten, zoals het stadhuis in Antwerpen?

Zaakvoerder Jeroen Michiels geeft tekst en uitleg bij het werk van Stokjes. Stokjes doet grote renovatieprojecten, zoals bijvoorbeeld recent het stadhuis van Antwerpen.
Lees meer
Stokjes
Stokjes

Zaakvoerder Jeroen vertelt meer over de bedrijfscultuur bij Stokjes

Jeroen is mede-zaakvoerder van Stokjes NV in Tessenderlo sinds 2018. De firma is gespecialiseerd in luchtbehandeling en ventilatiesystemen. Zij voeren de studie uit, hebben een eigen productiehal met...
Lees meer

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan