Overslaan en naar de inhoud gaan
Polydak

Roeland: investeren in bijscholing en opleidingen komt de ontwikkeling van de medewerkers en van Polydak ten goede.

Roeland is afgevaardigd bestuurder van Polydak in Lommel. Polydak is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in de afdichting van platte daken. Roeland zet het levenswerk van zijn vader verder met dezelfde drive voor klantenservice en technisch vakmanschap.

Op welke manier kan Polydak zich van andere firma’s onderscheiden?

Roeland: Voor ons klinkt het logisch, maar wij merken dat wij beter georganiseerd zijn dan onze concullega’s. De nadruk van Polydak ligt op het efficiënt en georganiseerd werken. De duidelijke structuur binnen het bedrijf zorgt er mede voor dat alles hier gestroomlijnd verloopt, zowel naar de klanten als naar de eigen medewerkers toe. Door een goede voorbereiding en door alle werken in eigen beheer uit te voeren, kunnen wij die efficiëntie optimaliseren. 

Polydak

Hoe zou je de bedrijfscultuur van Polydak omschrijven?

Roeland: Polydak is een ambitieus bedrijf: we willen winnen en we willen elke dag beter worden. Wij streven bovendien naar een langetermijnrelatie met onze klanten én met onze medewerkers. De investering in bijscholing en opleidingen komt de ontwikkeling van de medewerkers en het bedrijf ten goede. Onze klanten mogen na de oplevering vertrouwen op een snelle service voor onderhoud en herstellingen. Daar hebben wij een aparte dienst nazorg voor ontwikkeld.

Welke eigenschappen moeten nieuwe medewerkers bezitten?

Roeland: Onze medewerkers moeten elke dag gemotiveerd zijn om er terug te staan. Een goede dosis motivatie is een groot pluspunt. Andere eigenschappen die belangrijk zijn voor een nieuwe medewerker zijn: stiptheid, oog voor detail en gemotiveerd zijn om ook fysiek zijn best te doen. Ze hebben niet specifiek ervaring nodig want wij voorzien interne opleidingen. Wij zoeken vooral mannen die de handen uit de mouwen willen steken en die geen hoogtevrees hebben, haha. 

Polydak

Zijn er doorgroeimogelijkheden voor gemotiveerde werknemers?

Roeland: Absoluut! Het bedrijf groeit elke dag nog dus ambitieuze werknemers mogen zeker meegroeien. Wij vinden het belangrijk dat onze mensen zich goed voelen binnen het bedrijf. De menselijke aanpak staat centraal bij Polydak. Wij hebben hier een zeer platte structuur, mijn deur staat letterlijk elke dag open voor iedereen. Door mijn ervaring als dakwerker kan ik me goed inleven in de noden van de werkmannen, hoe ze zich voelen op het dak en wat ze precies nodig hebben om goed werk te kunnen leveren.  

Hoe ziet een typische werkdag eruit voor een dakwerker?

Roeland: Dat is een moeilijke vraag want elk project is anders. De mannen vertrekken wel altijd vanuit Lommel samen naar de werven. Meestal zijn die werven in de directe omgeving van Lommel, maar soms is er een verre verplaatsing bij. Wij zorgen ervoor dat ploegen goed worden afgewisseld tussen verre en minder verre verplaatsingen. Op die manier zorgen wij voor afwisseling en dat houdt de job boeiend. De werven worden hier goed voorbereid en worden bovendien gepland op basis van een weeranalyse. Zo worden soms op het laatste moment projecten omgewisseld zodat de ploegen toch kunnen gaan werken. Het werk op de andere werf wordt dan een andere keer bijgehaald. Door deze grondige voorbereiding winnen de ploegen én de klanten tijd. 

In contact komen met Polydak

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Gerelateerde nieuwsberichten

polydak
Polydak

Heb jij de nodige drive om aan de slag te gaan bij Polydak?

Polydak in Lommel is gespecialiseerd in het plaatsen van platte daken. Voornamelijk het plaatsen van PVC, TPO en roofing.
Lees meer
Polydak
Polydak

Werk jij binnenkort samen met ploegbaas Dirk bij Polydak?

Polydak groeide de afgelopen veertig jaar uit tot één van de toonaangevende specialisten voor platte daken. Sinds enkele jaren staat zoon Roeland Schuurmans aan het roer. Hij zet het levenswerk van...
Lees meer
Polydak
Polydak

Ontdek meer over de ambitie en de winnaarsmentaliteit van Polydak.

Polydak groeide de afgelopen 40 jaar uit tot één van de toonaangevende specialisten voor platte daken. Sinds enkele jaren staat zoon Roeland Schuurmans aan het roer. Hij zet het levenswerk van vader...
Lees meer
Polydak
Polydak

Dirk: De persoonlijke aanpak bij Polydak motiveert om tot het uiterste te gaan in mijn job. 

Dirk is ploegleider bij Polydak in Lommel. Wij mogen hem op zekere ‘hoogte’ even storen voor een gesprek over zijn werkervaring bij Polydak.
Lees meer
Polydak
Polydak

Kom werken bij het ambitieuze en groeiende dakwerkersbedrijf Polydak.

Polydak groeide de afgelopen veertig jaar uit tot één van de toonaangevende specialisten voor platte daken. Sinds enkele jaren staat zoon Roeland Schuurmans aan het roer. Hij zet het levenswerk van...
Lees meer
polydak
Polydak

Op Polydak kan je bouwen én vertrouwen!

Kevin is al meer dan 22 jaar dakwerker bij Polydak. Dat bewijst dat het er goed is, toch? Bij Polydak zoeken ze nog arbeiders die hem kunnen ondersteunen. Wil je meer weten? Ontdek het hier.
Lees meer

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan