Overslaan en naar de inhoud gaan
Polydak

Dirk: De persoonlijke aanpak bij Polydak motiveert om tot het uiterste te gaan in mijn job. 

Dirk is ploegleider bij Polydak in Lommel. Wij mogen hem op zekere ‘hoogte’ even storen voor een gesprek over zijn werkervaring bij Polydak. 

Hoe lang werk je al voor Polydak?

Dirk: Ik ben 14 jaar geleden begonnen als dakwerker bij Polydak en intussen ben ik doorgegroeid naar ploegleider. Mijn ambitie en inzet werden hier dus opgemerkt en beloond. Dat typeert de bedrijfscultuur van Polydak wel: je wordt hier bekeken als mens en niet als nummer. De persoonlijke aanpak van de zaakvoerders motiveert om tot het uiterste te gaan in mijn job. 

Polydak

Bepaalt de sfeer van een bedrijf ook het succes van een bedrijf?

Dirk: Ik zou zeggen van wel. Door de fijne, losse sfeer komen wij graag werken en daardoor werken wij ook beter. Door elke dag positief samen te werken, creëer je een fijne familiale band. De communicatie binnen dit bedrijf zit ook heel goed, wij kunnen open met mekaar communiceren, zowel onderling als met de zaakvoerder. Wij kunnen altijd bij Roeland terecht als er iets is. Door het wederzijds respect voel je je gewaardeerd en ga je ook een stapje verder voor je werkgever. 

Wat is het meest uitdagende project waar je aan hebt meegewerkt?

Dirk: Dan kies ik voor de werf van Versuz in Hasselt. Dat was een groot project waardoor we met verschillende partijen moesten communiceren op de werf, dus als dat dat vlot verloopt dan haal je daar zeker voldoening uit. De Versuz is bovendien een bekend gebouw dus dan ben je wel fier op je werk als je er langs rijdt. 

Polydak

Hoe zou je de troeven van Polydak omschrijven?

Dirk: De projecten waar wij aan mogen meewerken zijn heel afwisselend. Op die manier blijft onze job boeiend en uitdagend. De open communicatie en de goede werksfeer zijn enorme troeven. Ook het werkmateriaal is allemaal tip-top in orde. Kwalitatief en innoverend materiaal maakt onze job een stuk aangenamer en dan verloopt alles ook veel vlotter. 

Welke kwaliteiten zou een nieuwe werknemer moeten hebben volgens jou?

Dirk: Een nieuwe collega zou graag buiten moeten zijn, een beetje handigheid is ook vereist en hij mag uiteraard geen hoogtevrees hebben. Ervaring is niet noodzakelijk want wij leiden nieuwe werknemers graag zelf op. Ik zou het iedereen aanraden om bij Polydak te komen werken! Een van de mooiste aspecten aan de job is dat je de zon ziet opkomen en dat je bij elk project een ander uitzicht hebt. Gewoon prachtig! 

In contact komen met Polydak

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Gerelateerde nieuwsberichten

polydak
Polydak

Tim, projectleider bij Polydak: ‘Een statische sfeer is helemaal niet aan de orde’

Als projectleider ondersteunt Tim Poelmans dakdekker Polydak, gelegen te Lommel, in haar opdrachten. Meer specifiek, in de PVC-afdeling. Hij verzorgt de planning voor al zijn ploegen en staat in voor...
Lees meer
polydak
Polydak

Heb jij de nodige drive om aan de slag te gaan bij Polydak?

Polydak in Lommel is gespecialiseerd in het plaatsen van platte daken. Voornamelijk het plaatsen van PVC, TPO en roofing.
Lees meer
Polydak
Polydak

Roeland: investeren in bijscholing en opleidingen komt de ontwikkeling van de medewerkers en van Polydak ten goede.

Roeland is afgevaardigd bestuurder van Polydak in Lommel. Polydak is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in de afdichting van platte daken. Roeland zet het levenswerk van zijn vader verder met...
Lees meer
Polydak
Polydak

Ontdek meer over de ambitie en de winnaarsmentaliteit van Polydak.

Polydak groeide de afgelopen 40 jaar uit tot één van de toonaangevende specialisten voor platte daken. Sinds enkele jaren staat zoon Roeland Schuurmans aan het roer. Hij zet het levenswerk van vader...
Lees meer
polydak
Polydak

Op Polydak kan je bouwen én vertrouwen!

Kevin is al meer dan 22 jaar dakwerker bij Polydak. Dat bewijst dat het er goed is, toch? Bij Polydak zoeken ze nog arbeiders die hem kunnen ondersteunen. Wil je meer weten? Ontdek het hier.
Lees meer
polydak
Polydak

Van industriehal tot tuinhuis, bij Polydak wordt elk plat dak gedekt

Dakdekker Polydak in Lommel heeft al 40 jaar aan expertise op zijn dak *knipoog*. Specifiek gericht op platte daken, durven ze zowat elke opdracht aan. Van een gigantische industriehal van 100.000m2...
Lees meer

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan