Overslaan en naar de inhoud gaan
polydak

Van industriehal tot tuinhuis, bij Polydak wordt elk plat dak gedekt

Dakdekker Polydak in Lommel heeft al 40 jaar aan expertise op zijn dak *knipoog*. Specifiek gericht op platte daken, durven ze zowat elke opdracht aan. Van een gigantische industriehal van 100.000m2 tot en met een klein tuinhuisje bij jou vanachter in de tuin, ‘te groot’ of ‘te klein’ bestaat hier niet. Ongeacht de grootte van de opdracht zijn er sterke werklui nodig die de klus klaren en scherpe projectleiders die het project in goede banen leiden. Polydak is momenteel on the hunt voor beiden: ‘Goesting en vooral géén hoogtevrees hebben (lacht). Dat is alles, de rest leren we ze hier wel aan!”, vertelt Roel Dillen, afdelingshoofd Bitumen bij Polydak. 

Familiaal

Een formele way of working ga je hier bij Polydak niet vinden. “Onze arbeiders hoeven mij zeker niet aan te spreken met Mr. Dillen”, verduidelijkt Roel. “Absoluut niet. Het is nog altijd een familiebedrijf en die sfeer vind je ook terug op de werkvloer. De enige zaakvoerder is de zoon van de oorspronkelijke oprichter. Desondanks we toch een redelijk groot bedrijf zijn, kan je wel stellen dat de bedrijfscultuur hier gelijk is aan die van een kleine KMO.”

Starters

Daarbij vormt Polydak het ideale bedrijf voor starters in de branche. Ervaring is niet nodig, ook schoolverlaters hebben de kans hun carrière als dakdekker hier te beginnen. Roel bevestigt: “Je moet gewoon goesting hebben. Een beetje handigheid is natuurlijk wel noodzakelijk. Én geen hoogtevrees hebben is een must. Je zou denken dat dat als dakdekker een evidentie is maar dat is niet altijd zo. We hebben al paar medewerkers gehad die op de ladder opeens beseften dat het toch niks voor hen was (lacht).”

Polydak

Georganiseerd

Een georganiseerd, gestructureerd bedrijf is er twee waard, denken wij dan. Een geluk voor de medewerkers van Polydak, want de werven zijn steeds tot in de puntjes (van het dak) geregeld. “Dat is zeker ook een voordeel voor ‘die jong mannen’, ze hoeven zeker niet meteen hun plan te kunnen trekken. Ze krijgen de nodige voorbereiding mee en worden begeleid. Wanneer je naar kantoor belt met een vraag, krijg je meteen gehoor terug. De nodige ondersteuning in de job vinden we heel belangrijk.”

Op locatie

Zowel arbeiders als projectleiders trekken niet enkel België door, maar werken eveneens aan opdrachten richting Nederland, Frankrijk en Luxemburg. “In Oost- en West-Vlaanderen zijn we minder actief,” verduidelijkt Roel, “doordat we dan te vaak zouden moeten werken met logement. We bedienen wel een redelijke omtrek, maar steeds binnen het haalbare.”

Arbeider of projectleider mét goesting? Laat hieronder jouw gegevens achter!

In contact komen met Polydak

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Gerelateerde nieuwsberichten

polydak
Polydak

Op Polydak kan je bouwen én vertrouwen!

Kevin is al meer dan 22 jaar dakwerker bij Polydak. Dat bewijst dat het er goed is, toch? Bij Polydak zoeken ze nog arbeiders die hem kunnen ondersteunen. Wil je meer weten? Ontdek het hier.
Lees meer
Polydak
Polydak

Dirk: De persoonlijke aanpak bij Polydak motiveert om tot het uiterste te gaan in mijn job. 

Dirk is ploegleider bij Polydak in Lommel. Wij mogen hem op zekere ‘hoogte’ even storen voor een gesprek over zijn werkervaring bij Polydak.
Lees meer
polydak
Polydak

Tim, projectleider bij Polydak: ‘Een statische sfeer is helemaal niet aan de orde’

Als projectleider ondersteunt Tim Poelmans dakdekker Polydak, gelegen te Lommel, in haar opdrachten. Meer specifiek, in de PVC-afdeling. Hij verzorgt de planning voor al zijn ploegen en staat in voor...
Lees meer
Polydak
Polydak

Kom werken bij het ambitieuze en groeiende dakwerkersbedrijf Polydak.

Polydak groeide de afgelopen veertig jaar uit tot één van de toonaangevende specialisten voor platte daken. Sinds enkele jaren staat zoon Roeland Schuurmans aan het roer. Hij zet het levenswerk van...
Lees meer
Polydak
Polydak

Ontdek meer over de ambitie en de winnaarsmentaliteit van Polydak.

Polydak groeide de afgelopen 40 jaar uit tot één van de toonaangevende specialisten voor platte daken. Sinds enkele jaren staat zoon Roeland Schuurmans aan het roer. Hij zet het levenswerk van vader...
Lees meer
polydak
Polydak

Heb jij de nodige drive om aan de slag te gaan bij Polydak?

Polydak in Lommel is gespecialiseerd in het plaatsen van platte daken. Voornamelijk het plaatsen van PVC, TPO en roofing.
Lees meer

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan