Overslaan en naar de inhoud gaan
Polydak

Ontdek meer over de ambitie en de winnaarsmentaliteit van Polydak.

Polydak groeide de afgelopen 40 jaar uit tot één van de toonaangevende specialisten voor platte daken. Sinds enkele jaren staat zoon Roeland Schuurmans aan het roer. Hij zet het levenswerk van vader Jaak Schuurmans verder met dezelfde drive voor klantenservice en technisch vakmanschap. Polydak behoort tot de absolute pioniers wat betreft het gebruik van PVC voor de dichting van platte daken. Nog steeds blijft deze veelzijdige en duurzame kunststof bijzonder populair.

Punctuele voorbereiding

Een succesvol project begint bij een correcte analyse. Elke opdracht wordt tot in de puntjes voorbereid in het werkatelier. Materialen die vooraf versneden kunnen worden, worden op maat naar de werf gebracht. Op die manier staat Polydak garant voor een vlotte en vlekkeloze uitvoering volgens de afgesproken deadline. Zelfs weersomstandigheden worden mee in acht genomen door een grondige weeranalyse op basis waarvan werven worden uitgesteld of opnieuw worden ingepland. 

Eigen beheer

Elke opdracht wordt uitgevoerd met eigen vakmensen. Alle transporten gebeuren met eigen vracht- en kraanwagens. Het groot voordeel is dat Polydak niet afhankelijk is van onderaannemingen voor het nakomen van beloftes. De meeste klanten van Polydak zijn klanten op lange termijn die de efficiëntie en de expertise van het bedrijf waarderen. Het bedrijf is ook uitgebreid met de opslag en distributie van isolatiematerialen onder de naam ‘Isolatiestock’. Dakdichtings- en isolatiematerialen worden rechtstreeks en dus tegen uiterst gunstige voorwaarden bij fabrikanten in grote volumes aangekocht. Op die manier kunnen eigen projecten nooit zonder voorraad vallen en kunnen deze materialen ook extern verdeeld worden. 

Nazorg

Klanten van Polydak mogen na de oplevering van hun project vertrouwen op een snelle service voor onderhoud en herstellingen. Hiervoor zijn aparte nazorg- en herstellingsdiensten opgericht die dagelijks uitrijden voor herstellingen en onderhoud van daken. Klantentevredenheid staat al meer dan 40 jaar op de eerste plaats bij Polydak!

In contact komen met Polydak

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Gerelateerde nieuwsberichten

Polydak
Polydak

Roeland: investeren in bijscholing en opleidingen komt de ontwikkeling van de medewerkers en van Polydak ten goede.

Roeland is afgevaardigd bestuurder van Polydak in Lommel. Polydak is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in de afdichting van platte daken. Roeland zet het levenswerk van zijn vader verder met...
Lees meer
Polydak
Polydak

Kom werken bij het ambitieuze en groeiende dakwerkersbedrijf Polydak.

Polydak groeide de afgelopen veertig jaar uit tot één van de toonaangevende specialisten voor platte daken. Sinds enkele jaren staat zoon Roeland Schuurmans aan het roer. Hij zet het levenswerk van...
Lees meer
Polydak
Polydak

Werk jij binnenkort samen met ploegbaas Dirk bij Polydak?

Polydak groeide de afgelopen veertig jaar uit tot één van de toonaangevende specialisten voor platte daken. Sinds enkele jaren staat zoon Roeland Schuurmans aan het roer. Hij zet het levenswerk van...
Lees meer
Polydak
Polydak

Dirk: De persoonlijke aanpak bij Polydak motiveert om tot het uiterste te gaan in mijn job. 

Dirk is ploegleider bij Polydak in Lommel. Wij mogen hem op zekere ‘hoogte’ even storen voor een gesprek over zijn werkervaring bij Polydak.
Lees meer
polydak
Polydak

Heb jij de nodige drive om aan de slag te gaan bij Polydak?

Polydak in Lommel is gespecialiseerd in het plaatsen van platte daken. Voornamelijk het plaatsen van PVC, TPO en roofing.
Lees meer
polydak
Polydak

Van industriehal tot tuinhuis, bij Polydak wordt elk plat dak gedekt

Dakdekker Polydak in Lommel heeft al 40 jaar aan expertise op zijn dak *knipoog*. Specifiek gericht op platte daken, durven ze zowat elke opdracht aan. Van een gigantische industriehal van 100.000m2...
Lees meer

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan