Overslaan en naar de inhoud gaan
Plus Construct

Ontdek hier meer over de geoliede machine die Plus Construct is.

Plus Construct is een jong bedrijf in Bree dat gespecialiseerd is in industriebouw: zowel staal, beton en hout of de combinatie van deze drie materialen. De focus van Plus Construct ligt op klantentevredenheid. Door fijne samenwerkingen biedt Plus Construct een goede ondersteuning en bouwt het aan een duurzame relatie met klanten, leveranciers én medewerkers.

Visie

Plus Construct is twee jaar geleden ontstaan door een samenwerking tussen Eric Willen en zijn broer Arne Willen. Na 30 jaar ervaring in de industriebouw had Eric de ambitie om een eigen constructiebedrijf op te richten. De broers kunnen samen met de twee andere zaakvoerders een ruime kennis en ervaring voorleggen en hierdoor is geen enkel bouwproces van de industriebouw hen vreemd. Het beleidsteam vult mekaar dagelijks aan, elk vanuit hun eigen vakgebied en mede hierdoor wordt elk project grondig onder de loep genomen, geanalyseerd en verwerkt.

Plus Construct: nét dat ietsje meer

Bij Plus Construct gaan ze nét een stapje verder voor de klant. Er wordt niet alleen een kwalitatief gebouw opgeleverd, er wordt al vanaf de ontwerpfase mee nagedacht over bepaalde moeilijkheden zodat het bouwproces vlot zal verlopen. Door mee te denken met de ontwerpers biedt Plus Construct een uitmuntende service aan haar klanten. Oprechte eerlijkheid is het motto bij Plus Construct. Afspraken, offertes en termijnen worden altijd nagekomen al moet er hemel en aarde voor worden bewogen. Klantentevredenheid staat op nummer één. 

Toekomst

Hoewel Plus Construct nog een jong bedrijf is, kunnen de ervaren werknemers samen tellen voor 100 jaar ervaring in de sector. De filosofie van het bedrijf zal doorgetrokken worden naar de toekomst. Zowel de communicatie onderling als de communicatie naar de klanten toe verloopt open en duidelijk. Het team van Plus Construct is een goed geoliede machine en is goed op mekaar ingespeeld. 

In contact komen met Plus Construct

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan