Overslaan en naar de inhoud gaan
Plus Construct

Bij Plus Construct worden werknemers al in de beginfase betrokken bij projecten om hun visie te geven.

Eric Willen is zaakvoerder van Plus Construct in Bree. Deze bouwfirma is gespecialiseerd in het vervaardigen van opslagloodsen, industriehallen, kantoorgebouwen, productiehallen, showrooms en garages. 

Wat maakt Plus Construct uniek t.o.v. andere bouwbedrijven?

Eric: Wij onderscheiden ons door onze afspraken altijd na te komen en door uit te blinken in kwaliteit, dat blijkt bovendien ook uit de tevredenheid van de klanten. Klantentevredenheid staat bij ons op nummer één. Wij willen een duurzame relatie opbouwen met onze klanten maar ook met onze leveranciers en onze medewerkers.

Plus Construct

Hoe zorgt u ervoor dat de werknemers zich goed voelen binnen het bedrijf?

Eric: Wij geven de werknemers kansen om mee te werken en mee te beslissen hoe we bepaalde klussen gaan aannemen. Werknemers met ervaring worden al in de beginfase betrokken bij projecten om hun visie op het werk te geven. Hun ervaring op het werkveld is heel belangrijk voor ons. Als er ambitie wordt getoond dan kan een werknemer ook doorgroeien samen met het bedrijf, dat wordt zelfs gestimuleerd.

Welke eigenschappen moet een nieuwe medewerker hebben?

Eric: Nieuwe werknemers moeten gemotiveerd en leergierig zijn. Ervaring is een pluspunt maar zeker geen must, die ervaring doen ze bij ons bedrijf wel op. Het belangrijkste is de wil om bij te leren en de handen uit de mouwen te steken. En niet te vergeten: een teamplayer. 

Plus Construct

Wat is het motto van Plus Construct?

Eric: Wij zijn pas tevreden als de klant tevreden is. Wij staan 100% ten dienste van onze klant. Mond-aan-mond-reclame is het belangrijkste en dat krijg je alleen door tevreden klanten. Wij halen onze voldoening vooral door de appreciatie van onze klanten. Als de eindklant tevreden is dan kan het hele team een pluim op zijn hoed steken, dat doet deugd.

Hoe ziet een werkweek eruit voor een monteur?

Eric: Dagelijks vertrekken de mannen vanuit Bree naar de werven in Limburg. Dat de werven meestal dichtbij liggen is ook een voordeel. De ploegen voeren vooral montagewerken van staal, beton, hout en wandbekleding uit. Elke opdracht is anders dus elke opdracht vereist een andere aanpak. Door overleg en samenwerken behaalt een team de beste resultaten.

Plus Construct

Hoe zou u de bedrijfscultuur omschrijven van Plus Construct?

Eric: Plus Construct is een jong, dynamisch en innovatief bedrijf. Ook na de werkuren komen wij geregeld samen om de sfeer onderling te bevorderen. Dat vinden wij heel belangrijk. Wij gaan ook zoveel mogelijk in op vragen van onze werknemers om de werksfeer te bevorderen. Als ze bijvoorbeeld nieuw materiaal nodig hebben of nieuwe kledij, dan gaan we daar graag op in. Het beste en vooral innovatief materiaal zorgt voor aangenamer werken.

In contact komen met Plus Construct

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan