Overslaan en naar de inhoud gaan
Plus Construct

John: "het toffe bij Plus Construct is dat collega’s elkaar uit de nood helpen en heel goed samenwerken."  

Wij mogen John even storen tijdens zijn werkzaamheden. Hij is ploegbaas bij Plus Construct in Bree. 

Wat doet Plus Construct precies?

John: Plus Construct is een bedrijf dat gespecialiseerd is in staalconstructies, beplating, beton en renovatiewerken. 

Zijn hier doorgroeimogelijkheden bij Plus Construct?

John: Iedereen met ambitie kan hier doorgroeien. Een monteur kan bijvoorbeeld doorgroeien naar ploegbaas als hij voldoende ervaring heeft opgedaan. Op een vorig bedrijf werkte ik ook in de staalconstructie en hier bij Plus Construct ben ik mogen starten als ploegbaas op basis van mijn ervaring.

Plus Construct

Hoe is de sfeer hier?

John: Hier hangt een hele toffe sfeer tussen de collega’s. Wij kunnen goed samenwerken en wij maken veel plezier tijdens én na het werk. Ook de relatie met werkgevers is heel goed. Je kan zeker bij hen terecht als er iets is of als je iets wil bespreken. De deuren staan er bij wijze van spreken altijd open. Ik vind het belangrijk dat alles hier bespreekbaar is. 

Wat is er precies uitdagend aan jullie job?

John: Wij hebben heel afwisselend werk. Elk project is anders en moet ook op een andere manier worden voorbereid en uitgewerkt. Die afwisseling is heel uitdagend. Een werkweek ziet er altijd anders uit. Ik hou ervan om buiten te werken en grote constructies neer te zetten. Dat is echt mijn passie.

Plus Construct

Waarom ben je hier komen werken bij Plus Construct?

John: In mijn vorige job werkte ik ook in de staalconstructie. Toen Eric een eigen zaak is begonnen ben ik hem gevolgd. Ik heb geen seconde getwijfeld toen hij mij vroeg om voor hem te komen werken en ik heb nog geen seconde spijt gehad van mijn beslissing. Een groot voordeel van Plus Construct is dat de projecten zich meestal in de buurt bevinden dus wij moeten geen al te verre verplaatsingen doen. Wij verliezen dus heel weinig tijd door de afstand. Een ander groot voordeel van Plus Construct is dat de werksfeer hier heel goed is. Collega’s helpen mekaar uit de nood en werken heel goed samen.  

Word je hier goed gesoigneerd bij Plus Construct?

John: Hier worden we heel goed behandeld, we krijgen bijvoorbeeld een tasje soep als het koud is. Als we bovendien iets nodig hebben, dan mogen we het altijd vragen. We worden ook goed betaald en er is werkzekerheid. Dat is ook niet onbelangrijk. Er worden ook cadeautjes uitgedeeld met de feestdagen en af en toe op vrijdag gaan we eens samen een pintje drinken.

In contact komen met Plus Construct

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan