Overslaan en naar de inhoud gaan
Group F Cleaning

Group-f maakt zijn slogan 'it's all about the people' helemaal waar!

Group-f in Kontich biedt een totaalservice voor professioneel schoonmaak- en onderhoudswerk voor bedrijven, hotels en particulieren. Zij bieden hulp bij het poetsen, strijken en huishouden via dienstencheques. 

Tine, welke functie oefen je momenteel uit bij Group-f?

Tine: Ik werk voor de afdeling Dienstencheques en ik ben ‘Quali-Time-Host’. k ben het eerste aanspreekpunt voor nieuwe klanten en geef onze medewerkers opleidingen. Kortom, een toffe en gevarieerde job!

Hoe zou je de bedrijfssfeer hier bij Group-f Cleaning omschrijven?

Tine: Warm, familiaal en respectvol. Iedereen draagt hier zijn steentje bij en springt bij waar het nodig is. Je komt hier terecht in een warme familie van mensen die groot durven dromen en die ambitieuze doelen willen bereiken. We nemen onszelf niet altijd serieus maar onze job wel!

Group F Cleaning

Wat zijn de belangrijkste troeven van Group-f?

Tine: Onze slogan is 'It's all about the people' en dat is echt zo! Een groot en warm familiebedrijf waarin ik al veel collega's heb zien doorgroeien. 

Hoe ziet een gemiddelde werkdag er hier uit?

Tine: Elke dag is anders! Ik kom in contact met beide kanten van het bedrijf, zowel de klanten als de medewerkers. Hierdoor heb ik een heel gevarieerde job.

Welke eigenschappen heeft jouw ideale nieuwe collega?

Tine: Wij hebben enthousiaste, gedreven en no-nonsense mensen nodig.Collegialiteit staat hier centraal, iemand die bij collega's in de bres springt. We nemen ons zelf niet altijd serieus, maar onze job wel!

 Collegialiteit staat hier centraal, iemand die bij collega's in de bres springt. We nemen ons zelf niet altijd serieus, maar onze job wel!

In contact komen met Group-f Cleaning

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan