Overslaan en naar de inhoud gaan
Group-f cleaning header werkgever

Elke, MEO bij Group-f: “Er moet sowieso een hoek af zijn bij iedereen die hier start”

Als mini executive officer zit Elke naast haar papa aan het bureau. Veel meer heb je natuurlijk niet nodig om te weten dat Group-f een op-en-top familiebedrijf is. Als actieve speler binnen de facilitaire sector, verdeelt ze zich in verschillende takken. Met expertise in Rental, Cleaning & Facility, Cleaning & Hospitality en Dienstencheques mag je Group-f gerust als een serviceverlenende duizendpoot zien – of zelfs als marktleider binnen de hotelschoonmaak.

Ambitieus

Wat ooit begon in schilderwerken, groeide tot op heden uit als gekende naam binnen de sector. “Mijn overgrootvader startte het bedrijf in de facilitaire branche. Mijn bompa heeft dat nadien overgenomen en een tak Cleaning eraan verbonden. Door een grappig misverstand zijn we ook terechtgekomen in het verhuren van hoogwerkers en sinds 2018 zijn we actief in de hotelsector”, vertelt Elke. Op 4 jaar tijd wist Group-f meer dan 150 hotels aan zich te binden, die elke dag opnieuw vertrouwen op de kwaliteit van dit familiebedrijf. Kwaliteit die Elke zelf ook maar al te goed kent: “Ik ben hier mee ingestapt toen ik 17 jaar was. Zo ben ik zelf begonnen met poetsen. De ballenbaden van Ikea, waarbij ik balletje per balletje door een machine rolde (lacht). Vervolgens ben ik meegegroeid met het bedrijf en zit ik nu naast papa op kantoor.”

Out of the box

Het woordje ‘nee’ zal je hier niet snel horen vallen. Niet tegen de klant, niet tegen hun medewerkers. Group-f vertaalt haar familiale karakter in een open cultuur, waarbij er steeds geluisters en gehandelt wordt. Hokjesdenken, regeltjes opschrijven of strenge procedures vastleggen, doen ze hier niet aan. “Ik kan heel serieus bij papa op kantoor zitten, maar 10 minuten later sta ik te lachen, gieren, brullen met de mannen in het magazijn”, verduidelijkt Elke. Hard werken, staat hier vervolgens gelijk aan hard lachen. “Het is alsof je thuis bent. Als hier iemand zijn schoenen wil uitdoen omwille van zere voeten bijvoorbeeld, kan dat perfect. Loop maar op jouw sokken!”, klinkt het. 

Nen hoek af

De titel van dit artikel gaf het al weg. Een hoek af is een vereiste wanneer je solliciteert bij dit familiebedrijf. Op dit moment is Group-f op zoek naar een cleaning & hospitality coach die zijn/haar schoonmaakteams vlekkeloos loodst doorheen de hotelopdrachten. Van kleine boetiekhotels tot en met vijfsterrenhotels in hartje Brussel, als nieuwe coach neem jij ze allemaal onder je vleugels en garandeer je de kwaliteit die Group-f en jijzelf nastreeft. 

Pick your team

Als coach stuur je verschillende teams aan, waarbij je jouw leidinggevende capaciteiten helemaal kan uitspelen. Je streeft de top na, zorgt ervoor dat alles picobello in orde is én ziet erop toe dat zowel klant, als medewerker met een smile de dag afsluiten. “Wij zetten hard in op onze coaches. In tegenstelling tot concullega’s krijg je bij ons een kleinere portefeuille, waardoor je meer gecentreerd en gefocust aan de slag kan.” Via Talentfinder krijg je daarbij zelf de kans om jouw eigen topteams samen te stellen. 

Werken bij Group-f? Waar wacht je nog op?

In contact komen met Group-f Cleaning

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Gerelateerde nieuwsberichten

Group-f medewerker
Group-f Cleaning

Alexander, operations manager bij Group-f: “Ik wou hiervoor gaan om zo mijn stempel te kunnen drukken op het bedrijf”

Alexander werkt sinds december 2021 als operations manager bij Group-f, een familiebedrijf gespecialiseerd in professionele schoonmaak. “Ik ben hier gestart als coach, maar al snel kwam de...
Lees meer
Group F Cleaning
Group-f Cleaning

Group-f maakt zijn slogan 'it's all about the people' helemaal waar!

Group-f in Kontich biedt een totaalservice voor professioneel schoonmaak- en onderhoudswerk voor bedrijven, hotels en particulieren. Zij bieden hulp bij het poetsen, strijken en huishouden via...
Lees meer
Group-f cleaning header
Group-f Cleaning

Group-f zorgt voor de schoonmaak van zowel professionele panden, als bij particulieren thuis

Samen met haar schoonmaakexperten zorgt Group-f voor een vlekkeloze service. Ze dragen kwaliteit en service hoog in het vaandel en zorgen telkens voor een schitterend resultaat, mét de glimlach!
Lees meer
Group-f cleaning header
Group-f Cleaning

Group-f ontzorgt haar klanten, zodat zij tijd hebben om te doen wat echt telt!

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor jouw kantoor, overheids-, onderwijs of zorginstelling? Dan ben je bij Group-f Cleaning & Facility aan het juiste adres!
Lees meer
Group F Cleaning
Group-f Cleaning

Het team van Group-f is een warme familie van ambitieuze mensen die groot durven dromen

Group-f is steeds op zoek naar enthousiaste en gedreven medewerkers voor onze verschillende diensten en locaties. Bekijk de openstaande vacatures en wie weet maak jij binnenkort deel uit van de Group...
Lees meer

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan