Overslaan en naar de inhoud gaan
Fietsen Gaethofs

Fietsen Gaethofs: de aftrap van jouw wielercarrière

Binnen een commercieel kader dan toch. Een profcarrière als wielrenner kunnen ze jou hier niet beloven, maar Fietsenwinkel Fietsen Gaethofs heeft wél alles in huis om die droom waar te maken. De drie filialen, verdeeld over Herk-de-Stad, Hasselt en Genk, zijn allen gefundeerd op dezelfde kernwaarden: thuis voelen, een verloop op wieltjes en passie voor het product. Waarden die eveneens in iedere Gaethofs-medewerker terug te vinden zijn én die ook gezocht worden in nieuwe technische profielen voor Herk-de-Stad en Genk. 

Gezamelijke passie

“Het mag geen opdracht zijn om te komen werken”, stelt Kevin Smets, medezaakvoerder bij Fietsen Gaethofs. “Iedereen moet zich hier goed voelen op de werkvloer.” En dat is niet eens heel moeilijk, want je komt hier terecht in een bende die dezelfde passie deelt: fietsen. Bij Fietsen Gaethofs word je iedere dag opnieuw omringd door de meest kwalitatieve, degelijke fietsen die er zijn. Dat hoef je niet gewoon aan te nemen, dat mag je zelf uittesten! Geen betere manier om advies te bieden aan de klant, dan er zelf de laatste nieuwe bedrijfsfiets uit te pikken en te beleven.

Fietsen Gaethofs

Persoonlijke sprint trekken

Bij dit familiebedrijf wordt er geluisterd naar wie jij bent en waar je naartoe wil. Jouw interesses doen ertoe en leiden jou naar een persoonlijk pad van opleidingen, afgestemd op jouw voorkeuren. “Je kan hier gewoon zijn wie je bent,” zegt Inez Gaethofs, medezaakvoerster, “om je vervolgens te ontwikkelen in de richting die je ligt, parallel aan jouw talenten. We voorzien tal van opleidingen, o.a. bij onze  leveranciers en afgestemd op de merken die wij aanbieden.” Jouw pad ligt open en wie weet leidt het jou wel naar meer verantwoordelijkheden? “We groeien natuurlijk nog steeds, waardoor we de nood aan andere meer specifieke functies echt wel voelen”, vertelt Kevin. “Ik denk dan bijvoorbeeld aan leidinggevende of managing functies. Die gaan sowieso vrijkomen op termijn.”

Selling a story

Iemand die de technisch onder zich uit is, zelf blij wordt van een tevreden klant en een open, communicatieve houding hanteert. Sounds like you? Dan ben jij misschien wel de geknipte persoon om onze werkplaatsen in Genk of Herk-de-Stad mee te ondersteunen met jouw talent! “Vooral de liefde voor het product en deelname aan onze teamspirit zijn belangrijk. Jezelf hier goed voelen, staat boven alles. Of dat nu is als technieker, verkoper of manager, waarvan we er trouwens ook regelmatig zoeken, maakt niet uit. We zijn één team”, concluderen Kevin en Inez. 

Werken bij Fietsen Gaethofs? Laat hieronder jouw gegevens achter!

In contact komen met Fietsen Gaethofs

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan