Overslaan en naar de inhoud gaan
engels

Sahira overtuigt elke klant als accountmanager bij Engels Group

Sahira Boutkabout werkt als accountmanager voor de divisie Thermo Comfort binnen Engels Group. Februari volgend jaar werkt ze 20 jaar bij de firma, waardoor er wel een flesje gepopt zal worden. “Ik ben hier terechtgekomen naar aanleiding van een zwart-wit advertentie in de krant, zolang is dat al geleden (lacht). Ik begon toen als allround bediende, maar maakte 9 jaar later de overstap naar accountmanager”, klinkt het. 

Wat is er zo uniek aan werken bij Engels Group, Sahira?

“Die collegialiteit en dat familiale aspect. Dat wordt misschien vaak aangehaald, maar dat is ook effectief zo. Zeker als je hier al voor een langere periode werkt, ken je veel mensen. Die band is er ook echt en we vormen samen één team. Iedereen helpt elkaar als er problemen zijn. Ook van bovenaf ‘de directie’, je noemt ze wel zo, maar eigenlijk zijn dat collega’s. Die zitten mee bij jou aan tafel en doen mee met de zotte dingen. Dat vind ik heel fijn! Ook die jongere generatie brengt een beetje nieuw leven en modernisering in de keet. Het is leuk om die evolutie te zien, waarin we echt aan het groeien zijn. Ook de ideeën die ze hebben naar de toekomst toe, zijn vaak fris en vernieuwend. Dat is zeker welkom, want we zoeken iemand die ons via marketing meer op de digitale kaart kan zetten.”

Die sfeer onder collega’s zit dus wel goed?

“Wij als accountmanagers komen maar 1 keer per week binnen op kantoor, aangezien we vaak op de baan zijn en bij de klant zitten. Met de commerciële binnendienst hebben we daarentegen wel dagelijks contact. Zij verzorgen de orders van onze klanten. Ook met het studiebureel staan we dichtbij - zij werken voor ons de projecten uit. Dat contact zit dus inderdaad heel goed. Ieder heeft ook zo zijn eigen specialiteiten. Je weet bij wie je voor wat terechtkan. ‘s Middags gaan we graag samen gezellig eens iets eten, als we hier allemaal zijn – zoals op vrijdag. Dat doen we met de vertegenwoordigers, maar eigenlijk is iedereen welkom. Die band zit goed langs alle kanten!”

Zijn er nog zo’n leuke extraatjes? 

“Ja, we doen elk jaar een nieuwjaarsreceptie en dan worden de jubilarissen ook gevierd. Die doen ze vanaf 5 jaar en dat wordt dan gevierd met een flesje. Dat kan gaan tot en met 40-45 jaar, want er is een hele hoge anciënniteit bij ons. Vanaf 10 jaar tewerkstelling word je ook uitgenodigd met jouw partner voor een diner, gezamenlijk met alle jubilarissen en de directie. Dat heb ik nu ook al 2 keer mogen meemaken. Die 20 jaar is echt voorbij gevlogen… Als ik daarover nadenk, denk ik ‘oef, amai ben ik al zo oud?’ (lacht). Maar ik ben héél jong begonnen, zeg ik altijd”, (lacht).

Hoe zou jouw nieuwe collega eruit mogen zien?

“Die hoeft niet per se uit de sector te komen, denk ik. Maar hij/zij moet wel relevante ervaring hebben op gebied van marketing. Niet dat wij moeten zeggen wat die persoon moet doen, maar dat hij aangeeft wat er nodig is om bepaalde doelen te bereiken, zoals bijvoorbeeld meer leads genereren. Uiteraard moet die ook kunnen omgaan met een team. Je moet zelfstandig kunnen werken natuurlijk, maar ook een teamspeler en creatieveling zijn.”

In contact komen met Engels Group

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan