Overslaan en naar de inhoud gaan
Group Engels

Bij Engels Group kom je niet terecht in een bedrijf, maar een familie

In Malle vinden we Engels Group. Al 95 jaar lang vormen zij een familiale onderneming die haar expertise verdeelt in drie divisies: Aankooporganisatie en elektrogroothandel D. Engels, Thermo Comfort en Engels Surfaces. Hierdoor vormt de firma voor vele klanten hun partner in success. Het volledige team geeft dag in dag uit het beste van zichzelf: “De sterkte van elk team is het individu, maar de sterkte van het individu is ook het volledige team”, legt Thomas Engels uit, digital manager. Om dat team nóg sterker te maken, zijn ze bij Engels Group op zoek naar nieuwe talenten die er helemaal voor willen gaan. 

Familiaal

Wij zijn heel nauw met onze mensen in contact”, klinkt het bij Catherine Engels, verantwoordelijke van Engels Surfaces. “Het is misschien cliché, maar bij ons is er écht een vlakke familiale structuur”. Engels Group staat samen sterk. Geen topsporters die individueel gaan voor goud, maar verschillende teams die aflossen in een estafettewedstrijd. Een familiale sfeer waarin respect, winnersmentaliteit en vernieuwingsgezindheid hand in hand gaan. 

Vernieuwingsgezind

Innoveren en digitaliseren. Zowel de derde als vierde generatie Engels is actief in het familiebedrijf. De vierde generatie kijkt vooral naar de toekomst en springt mee op de digitale trein, terwijl ze nog steeds kunnen rekenen op het netwerk en de gouden ervaring van de vorige generatie. 

Faciliteiten

Als je elke dag het beste van jezelf geeft, verdien je natuurlijk ook het beste. Engels Group houdt een lange traditie in stand door haar medewerkers voortdurend samen te brengen onder verschillende gelegenheden. Denk aan BBQ’s, happy hours of sportdagen. In de nieuwe vestiging in Malle zullen alle werknemers gebruik mogen maken van een indoor ontspanningsruimte, inclusief fitness, kickertafel en golfsimulator. Ook outdoor houden ze het bij Engels Group gezellig. Samen ontspannen, padellen, petanquen of zelfs even hardlopen voor de sportievelingen onder ons. Rondom het hele domein zal een looppiste aangelegd worden van meer dan 1 kilometer. Go go go!

Deel uitmaken van de Engels Group family? Laat dan hieronder jouw gegevens achter!

In contact komen met Engels Group

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan