Overslaan en naar de inhoud gaan
Dilien metaalwerken

Ontdek hier welke ijzersterke uitdagingen Dilien Metaalwerken aangaat.

Dilien Metaalwerken werd 69 jaar geleden opgericht als ijzerhandel door Joseph Dilien. In 1973 nam zoon Pierre Dilien het geëvolueerde metaalconstructiebedrijf over samen met zijn vrouw. Sinds 2007 staan de drie dochters van Pierre en Marie-Josee aan het roer van Dilien Metaalwerken in Houthalen dat intussen een 50-tal arbeiders en 18 kantoorbedienden telt. Ann, Inge en Els bouwen samen met hun partners verder aan de toekomst van het ijzersterk familiebedrijf.

Sterk staaltje vakmanschap

Dilien Metaalwerken staat garant voor uitmuntende kwaliteit, uitstekende uitvoering en klantvriendelijkheid. Het persoonlijk contact met de klant is erg belangrijk, het team van Dilien denkt mee met hen en biedt maatwerk voor elk project. Dilien stelt het lange-termijn-denken voorop. Het belang van een jarenlange oprechte vertrouwensrelatie met partners wordt dagelijks onderstreept. 

Gevarieerd

Dilien Metaalwerken staat al jaren bekend in de industriebouw, zij bouwden mee aan kantoorgebouwen, bedrijfshallen, sporthallen, enzovoort. Naast industriebouw is Dilien ook actief in de trappenbouw, gevelbekleding, knip- en plooiwerk en mastenbouw voor telecombedrijf Proximus. In de loop der jaren zijn er diverse specialiteiten ontwikkeld en is de actieradius geleidelijk uitgebreid om de klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. 

Eigen atelier

Dagelijks is het team van medewerkers van de binnendienst aan het werk in het eigen atelier in Houthalen. Zowel het ontwerpteam als de monteurs staan 1 op 1 met mekaar in verbinding. Communicatie is hier heel belangrijk. Aansturen, inspelen, terugkoppelen en afstemmen tussen productie, ontwerpen en planning kan onder één dak. Door de eigen productiehal kan er flexibel worden ingespeeld op veranderende planning van werven, de snelheid van projecten heb je zo beter in de hand. Dit is uiteraard een rechtstreeks voordeel voor de klant.

In contact komen met Dilien Metaalwerken

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan