Overslaan en naar de inhoud gaan
Dilien metaalwerken

Ben is werfleider bij Dilien Metaalwerken: "Ik kreeg hier meteen de kans om te beginnen als werfleider op basis van mijn ervaring."

Ben is werfleider bij Dilien Metaalwerken in Houthalen. Hij bereidt de werven voor en hij volgt ze op. Hij zorgt voor een goede afhandeling van de projecten en hij leidt de ploegen op de werven in goede banen.

Waarom heb je gekozen voor Dilien Metaalwerken?

Ben: Het bedrijf is gekend in de regio als een kwalitatief bedrijf dat de lat hoog legt. In mijn vorige job in de staalsector was ik monteur en ik kreeg hier meteen de kans om te beginnen als werfleider op basis van mijn ervaring. De job voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Ik ben blij dat ik mijn ervaring kan gebruiken om ploegen op de werven aan te sturen. Ik leer zelf bovendien nog iedere dag bij.

Deltha

Hoe zou je de sfeer binnen dit bedrijf omschrijven?

Ben: De relatie tussen de collega’s is heel goed, het is hier een aangename, gemoedelijke sfeer. We maken veel plezier onderling en dat maakt het werken ook aangenaam. De relatie met de zaakvoerders is ook heel goed en gemoedelijk. We kunnen altijd bij hen terecht voor serieuze zaken maar zeker ook voor een grapje. 

Hoe tonen de werkgevers hun appreciatie hier?

Ben: Ze laten ons zeker voelen dat ze ons appreciëren en dat we een belangrijke schakel zijn binnen het familiebedrijf. Ze hebben geen moeite met het uitdelen van schouderklopjes en dat werkt motiverend. Ze proberen de voeling met de werknemers te bewaren door open te staan voor een gesprek, we mogen altijd bij hen aankloppen om iets te bespreken, zowel professioneel als privé. Tijdens het jaarlijks personeelsfeest en het inzetten van het bouwverlof maken we plezier in een ontspannen setting.

Dilien metaalwerken

Wat maakt het werken bij Dilien Metaalwerken zo boeiend?

Ben: De variatie tussen de verschillende projecten zorgt ervoor dat we scherp en innovatief blijven. Wij moeten onze creativiteit soms echt bovenhalen om een project tot een goed einde te brengen. Dat maakt het werken hier ook net boeiend. 

Wat is het meest uitdagende project waar je aan hebt meegewerkt?

Ben: De bouw van IKEA in Hasselt was een heel uitdagend project. Elke dag waren er nieuwe verrassingen die we tot een goed einde moesten brengen. Daar krijg je als team enorm veel voldoening van. 

In contact komen met Dilien Metaalwerken

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan