Overslaan en naar de inhoud gaan
Dilien metaalwerken

Els Dilien: bij Dilien Metaalwerken kiezen we voor een persoonlijke aanpak. Bij ons ben je geen nummer.

Els Dilien staat samen met haar 2 zussen Inge en Ann aan het roer van het familiebedrijf Dilien Metaalwerken in Houthalen. In 1973 heeft hun vader samen hun moeder de zaak overgenomen van zijn vader en sinds 2017 hebben de drie zussen de zaak overgenomen.

Dilien Metaalwerken is een echt familiebedrijf, wat doen jullie precies?

Els: Dit is inderdaad een familiale onderneming: iedere klant telt en iedere werknemer telt. We vinden het belangrijk dat de klanten en de werknemers zich goed voelen bij ons bedrijf. Wij werken aan een duidelijke structuur, visie en strategie sinds de overname. Wij focussen ons met het bedrijf op twee takken: industriebouw en aluminiumschrijnwerk. Staal en aluminium zijn producten waarvan de mogelijkheden iedere dag nog verder worden ontwikkeld. 

Dilien metaalwerken

Wat zijn de troeven van Dilien Metaalwerken?

Els: Wij staan garant voor een persoonlijke aanpak en maatwerk. Wij hechten uiteraard belang aan de kwaliteit van het product maar goede communicatie met de klanten is even belangrijk. Deze lijn trekken wij ook door binnen het bedrijf. Open communicatie en een fijne sfeer tussen collega’s is heel belangrijk. 

Hoe zorg je ervoor dat de medewerkers zich goed voelen bij Dilien Metaalwerken?

Els: Iedere werknemer is een individu, geen nummer. We zijn graag een luisterend oor voor onze medewerkers. Ik probeer af en toe ook op werfbezoek te gaan om de mannen persoonlijk te zien en ik neem dan altijd een taartje mee. Dat is een traditie die mijn moeder opgestart heeft toen ze het bedrijf samen met mijn vader runde. Ik trek die lijn graag door om te tonen dat wij de mannen appreciëren.

Dilien metaalwerken

Waar bevinden zich de projecten van Dilien Metaalwerken vooral?

Els: Wij vinden alle projecten even belangrijk en we werken over heel België, dus soms zijn onze monteurs wel even onderweg naar een werf maar de meeste werven bevinden zich toch vooral in Limburg. Onze medewerkers voor de binnendienst werken in onze eigen productiehal in Houthalen. 

Welke eigenschappen zoeken jullie in nieuwe medewerkers?

Els: Wij zijn op zoek naar gedreven, gemotiveerde, ijzersterke en trouwe medewerkers. Wij willen een engagement aangaan voor lange termijn gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Wij voorzien een interne opleiding voor nieuwe medewerkers zodat zij meteen onze manier van werken leren kennen. 

Zijn er doorgroeimogelijkheden binnen dit bedrijf?

Els: Vast en zeker! Als onze werknemers het aangeven en ambitie tonen, dan denken wij graag mee om hen te laten groeien, samen met ons bedrijf.

In contact komen met Dilien Metaalwerken

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan