Overslaan en naar de inhoud gaan
Adlex Ellen Vanderweyden

Alles wat ik zocht als advocaat, heb ik hier gevonden

Ellen Vanderweyden is associate in het kantoor en maakt even tijd voor ons om te vertellen waarom ze vorig jaar voor Adlex Advocaten heeft gekozen. We krijgen nog een tasje koffie uit het nieuwe koffieapparaat en we zetten ons in de vergaderzaal.

Waarom koos je er vorig jaar voor om bij Adlex te komen werken?

Het groot pluspunt van dit kantoor is het multidisciplinair karakter. Hier worden echt alle facetten van het recht behandeld. Ik voelde dat ik hier enorm veel zou kunnen bijleren. Adlex is een groot advocatenkantoor waardoor je in een duidelijke structuur terecht komt, goed begeleid wordt en ondersteund wordt door collega’s. Je kan veel praktijkervaring opdoen wat bij andere, nog grotere kantoren helemaal niet evident is. Bovendien heb je binnen dit kantoor zelf doorgroeimogelijkheden dus alles wat ik zocht, heb ik hier gevonden. Adlex is een professioneel doch gezellig kantoor.

Jij bent zelf niet van Limburg hoor ik. Van waar jouw interesse om in Limburg te komen werken?

Ik heb mijn opleiding gehad aan de balie van Leuven maar ik heb altijd al een voeling gehad met Limburg. Ik apprecieer de Limburgse mentaliteit heel erg. Het team van Adlex is heel hecht en het stimuleert me om mijn uiterste best te doen om hier te kunnen blijven. Ik voel me hier helemaal thuis. De Limburgse collega’s zijn open, vriendelijk, joviaal en gezellig. Onder andere de vrijdagse borrelmomenten maken het aangenaam om hier te werken. We plannen bijvoorbeeld ook een weekendje weg met de collega’s en we doen veel teamactiviteiten samen. De groepssfeer is hier echt heel goed en we vinden het allemaal belangrijk om ons goed te voelen op kantoor en tussen de collega’s.

Adlex Ellen Vanderweyden 2

Voel je dat je je ten volle kan ontplooien op dit kantoor?

Absoluut. Er wordt veel van je verwacht maar je krijgt ook enorm veel kansen. Door de mix van rechtsfacetten maar ook de mix van jong en oud, krijg je hier ontzettend veel ontwikkelingskansen. Ik leer hier nog elke dag bij en we motiveren mekaar binnen het team. Bovendien werkt de wisselwerking tussen de jonge, dynamische groep en de meer ervaren collega’s heel motiverend. Dat is ook een groot pluspunt van dit kantoor.

Welke nieuwe collega’s zouden goed binnen dit kantoor passen?

Nieuwe advocaten op het kantoor moeten sociaal, gedreven en open zijn. Ze moeten het belangrijk vinden om hard en goed te werken maar er moet zeker ook ruimte zijn voor plezier naast de werkuren. Wij vinden de teamsfeer hier heel belangrijk. Adlex is altijd op zoek naar gedreven mensen of ze nu pas afgestudeerd zijn en nog vol enthousiasme zitten, of als ze al ervaring hebben gehad bij een ander kantoor. Beide profielen kunnen hun plek vinden hier op kantoor.

In contact komen met Adlex

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan