Overslaan en naar de inhoud gaan
Adlex Yves Daenen 4

Adlex Advocaten gaat geen enkel rechtsdomein uit de weg

Adlex Advocaten met kantoren in Genk en in Bree werd in 1981 opgericht en is ondertussen uitgegroeid tot een team van meer dan 25 advocaten, een Office Manager en 11 medewerkers. Adlex is een ondernemend, toonaangevend, multidisciplinair advocatenkantoor.

Multidisciplinair

Cliënten kunnen bij Adlex terecht voor zaken in familierecht, strafrecht, omgevingsrecht, privaat bouwrecht, burgerlijke rechtsgeschillen, incasso, overheidsopdrachten, verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht, ondernemings- en vennootschapsrecht, vastgoed- en goederenrecht, arbeids- en sociaalzekerheidsrecht, overheid en bestuur, etcetera. Elke advocaat heeft een voorkeursmaterie waardoor binnen het kantoor alle rechtsdomeinen behandeld kunnen worden. Elke zaak kan dus worden aangenomen en behandeld door het juiste team advocaten. Dit is een groot voordeel van het kantoor. De klant komt op de eerste plaats en er wordt samen gezocht naar het juiste team voor elke zaak.

Adlex Yves Daenen 5

Inzichten verbreden

Door het multidisciplinair karakter van het kantoor kunnen cliënten steeds correct en met de juiste kennis worden verder geholpen. De samenwerking van advocaten binnen verschillende beleidsdomeinen is hier een groot voordeel. Het Adlex team kan elke zaak aan en blijft voortdurend bijscholen, informatie inwinnen en nieuwe inzichten verwerven. Door de aanwezigheid op netwerkevents of door deel te nemen aan academische evenementen wordt de eigen kennis aangescherpt en worden inzichten verbreed.

In contact komen met Adlex

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Gerelateerde nieuwsberichten

Adlex Ellen Vanderweyden 3
Adlex

Ellen Vanderweyden over werken bij Adlex Advocaten

Als advocaat medewerker bij Adlex Advocaten koos Ellen voor de goede naam en doorgroeimogelijkheden binnen het kantoor. Ze is ook tevreden om dossiers te behandelen in verschillende rechtsdomeinen.
Lees meer
Adlex Yves Daenen 3
Adlex

Partner Yves Daenen over Adlex Advocaten

Adlex is een allround advocatenkantoor dat staat voor een zeer volledige dienstverlening.
Lees meer
Adlex Ellen Vanderweyden
Adlex

Alles wat ik zocht als advocaat, heb ik hier gevonden

Ellen Vanderweyden is associate in het kantoor en maakt even tijd voor ons om te vertellen waarom ze vorig jaar voor Adlex Advocaten heeft gekozen. We krijgen nog een tasje koffie uit het nieuwe...
Lees meer
Adlex Yves Daenen
Adlex

Wij zoeken mensen die meer willen zijn dan alleen advocaat

Adlex is een allround advocatenkantoor dat staat voor een zeer volledige dienstverlening. Daarin onderscheiden wij ons van andere advocatenkantoren, die meestal één specifieke materie beheersen.
Lees meer

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan