Overslaan en naar de inhoud gaan
Een tevreden werknemer van bij Buseloc, confectiebedrijf in Peer dat gespecialiseerd is in het stikken van matrashoezen.

Tevreden klant: CaptainWork vond in no-time stikkers/stiksters voor Buseloc!

“We vinden ze niet”, horen we hier graag. Want wij? Vinden ze wel, jouw medewerkers. In het geval van Buseloc, staat die ‘ze’ voor: stiksters. Correct, meerdere. 

Buseloc is een confectiebedrijf uit Peer, gespecialiseerd in het vervaardigen van hoogwaardige matrashoezen voor tal van distributeurs. En op zoek naar stiksters. Een ogenschijnlijk eenvoudige missie, maar zoals ze zeggen, zit de duivel in de details.

 

Probleem? Tekort aan stikkers. 

Buseloc stond voor een uitdaging die zo oud is als de kunst van het naaien zelf - het vinden van bekwame stiksters. Niet zomaar één, maar meerdere, getraind in industrieel stikwerk. Een speld in een hooiberg, zo bleek, want het stikken van een hoeslaken is een kunst op zich. Een kunst die niet meer vanzelfsprekend wordt overgedragen via school en waarvoor de interesse helaas tanende is.

Buseloc bewandelde alle bekende wegen, van traditionele arbeidsplatformen zoals Indeed en VDAB tot een oproep op hun eigen website. Zonder succes. 

Een close up van een stikster.

Enter CaptainWork

Door middel van een intakegesprek ter plaatse bakende SIGN-partner Dimitri het voorwaardenkader af waarbinnen de kandidaten gevonden moesten worden.

Op diezelfde dag blikte een van onze videografen alvast een pakkende vacaturevideo in die de jobinhoud en collega’s fijn en waarheidsgetrouw in beeld bracht. Triggerende beelden in combinatie met een fijne vacaturetekst vormden het content-arsenaal dat ons digital team inzette voor de online advertentiecampagnes op Facebook, LinkedIn en Instagram.

 

Schot in de roos?

We denken van wel. Enfin, we zijn zeker. Na de eerste golf waren we genoodzaakt de campagne meteen stop te zetten. Niet omdat het niet opleverde, integendeel. Maar liefst 27 kandidaten stroomden binnen na slechts één livegang van onze campagne. Een indrukwekkende oogst voor een moeilijk vindbaar profiel!

Buseloc vond drie matches tussen de kandidaten en verwelkomde hen alle drie als stikkers in het team. Een sterke vacaturevideo en scherpe targeting vormden de succesformule van deze opdracht! 

 

Wil jij je vacatures ook zo snel invullen? Lees hier meer over onze aanpak! 
 

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan