Overslaan en naar de inhoud gaan
Glowi Half Yearly header

CaptainWork zet koers richting eerste Glowi Half Yearly: een mix van inspiratie, inzichten en pasta

Op 5 oktober 2023 meerden onze Captains aan op de Heizel in Brussel. Het debuut op onze allereerste Glowi Half Yearly was een binnenkomer van formaat. Voor beide partijen, maar vooral voor ons. En zoals dat gaat bij alle eerste keren, startten we ietwat onwennig, maar wél enorm gedreven en met veel goesting aan deze namiddag. Een namiddag die terugblikte op wat geweest is, maar die vooral een vooruitblik bood op wat komen gaat in Glowi-land. En of dat veel goeds belooft? Dat zullen we je na ons derde bord pasta eens eventjes vertellen. 

What’s in a name

Je raadde het al of niet? De Glowi Half Yearly is een tweejaarlijks update-moment voor alle Glowi-bedienden, steeds georganiseerd op centrale locaties doorheen Vlaanderen. Na de recentelijke overname stroomt er eveneens een tikkeltje Glowianen-bloed door onze aderen, dus ook wij mochten die bewuste oktoberdag ‘s middags aanschuiven op de parking van Kinepolis Brussel. 

In ruil daarvoor konden we rekenen op een warm drankje, gevolgd door een nog warmer welkom door Glowi-oprichters Jo en Elly themselves met de voorziene updates omtrent groeiende ambities.

De kaarten van Marc Herremans

Maar wat is een vooruitstrevend zakelijk evenement zonder menselijke nuchterheid? In het hart van deze Glowi Half Yearly stond naast Jo en Elly nog een man. Marc Herremans. De charismatische gastspreker die ons raakte met zijn verhaal over zwarte tegenslagen en kleurrijke lichtpuntjes. In een bewonderende stilte en tegelijk een oorverdovend applaus liet Marc ons geïnspireerd achter.

Marc Herremans Glowi

Smaakvol netwerken

Dat daar op geklonken mocht worden. Oftewel: moest. Na een middag vol nieuwe insights en wenkbrauwoptrekkende aankondigingen, hieven we het glas al navigerend richting het pastabuffet. Tussen het spaghetti-geslurp en de klinkende wijnglazen door, vonden we geen betere setting om te netwerken met zowel oude als nieuwe collega’s. Al bleek het wel nog steeds ieder voor zich te zijn toen het dessertbuffet opende. 

Voor ons blijft alvast een geslaagde eerste Half Yearly bij. Het is duidelijk dat ook wij onze toekomstmuziek steeds luider draaien. We beogen met CaptainWork dan ook meer te betekenen voor Glowi op vlak van employer branding en rekrutering met onze eigen unieke aanpak. Op zijn beurt kan Glowi heel wat betekenen voor ons. Dat werd tijdens deze Half Yearly nogmaals duidelijk.

Glowi Half Yearly pasta

We zijn erover uit. Er valt véél te ontdekken. Langs onze kant, langs Glowi’s kant en een samensmelting daartussenin. Getriggerd door al dit nieuws en de opportuniteiten die deze samenwerking met zich meebrengt? 

 

Kortom, je begrijpt de boodschap: solliciteer bij CaptainWork. Of Glowi. Dat kan en mag natuurlijk ook.

 

 

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan