Overslaan en naar de inhoud gaan
ESS

CASE: Het uitdagend profiel van een beveiligingsspecialist voor ESS

In de sector van veiligheid en internationale beveiliging zocht ESS naar een unieke beveiligingstechnieker die niet alleen bekwaam was, maar ook bereid was de veiligheid van de medemens wéreldwijd te waarborgen. Een nobele taak, aangezien ESS opereert voor onder andere de Belgische ambassade, grote multinationals en de centrale van Doel. Een topfunctie, maar niet voor iedereen weggelegd!

Probleem? Uitdagend profiel in de beveiligingssector

Het vinden van de juiste beveiligingstechnieker was allesbehalve een easy peasy klusje. Kandidaten ondergingen een uitgebreide screening van hun achtergrond, met strikte eisen zoals het kunnen voorleggen van een bewijs van goed gedrag en zeden. Noodzakelijke stappen voordat de kandidaten in aanmerking kwamen om aan tafel te komen zitten.

Enter CaptainWork

CaptainWork stak de handen uit de mouwen en benadrukte de unieke aspecten van de job in een fijne vacaturevideo en -tekst. De voice-over, verzorgd door een van CaptainWork's eigen collega's met een frisse, Limburgse stem, voegde een atypisch tintje toe. De respons bestond uit een gevarieerde instroom van junior tot senior profielen.

Schot in de roos?

That’s safe to say: yes! Om de juiste match te vinden, werd een jobdag georganiseerd waarbij 4 à 5 veelbelovende kandidaten langskwamen. Uit deze selectie werd de perfecte kandidaat geplukt, die nu deel uitmaakt van het ESS-team! Omwille van enkele uitdagingen op het niveau van loononderhandelingen en andere voorwaarden, handelde CaptainWork als bemiddelaar tussen klant en kandidaat. De car policy van ESS werd zelfs aangepast om deze waardevolle aanwinst te kunnen binnenhalen!

 
Samen kijken hoe we jouw bedrijf kunnen ondersteunen? 

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan