Overslaan en naar de inhoud gaan
Altez industriebouw

Wilfried is aankoper bij Woutim: "Elke dag is een uitdaging en ik krijg hier de kans om mij te bewijzen."

Wilfried is verantwoordelijk voor alles wat met aankoop en logistiek te maken heeft bij Woutim in Peer en hij is ook preventieadviseur. Hij neemt even de tijd om ons te vertellen wat de voordelen zijn om te werken bij dit allround interieurbedrijf.

Wat is voor jou het fijnste aan jouw job hier bij Woutim?

Mijn werkweek is heel divers en dat vind ik het leukste aan mijn job. Op maandagochtend weet ik vaak niet wat de week mij precies gaat brengen en op vrijdag merk ik dat ik veel werk heb verzet. Elke dag is hier een uitdaging en ik krijg hier de kans om mij te bewijzen. Elke dag werk ik aan iets anders en die afwisseling vind ik het boeiendste aan de job. Ik zou niet kunnen wennen aan een functie waar ik elke dag hetzelfde zou moeten doen. De diversiteit aan opdrachten en de dynamiek binnen het bedrijf houden mij geboeid.

Altez industriebouw

Ben je hier begonnen in je huidige functie bij Woutim?

Wilfried: Nee ik ben hier begonnen aan de basis. Ik was net afgestudeerd en ik ben begonnen op kantoor met een faxtoestel en ik maakte handmatig routes van onze chauffeurs. Nu ben ik doorgegroeid naar de job die ik nu heb. Dat apprecieer ik enorm aan dit bedrijf. Wie ambitie toont, mag zich hier ontplooien. We worden niet aan het handje gehouden maar we mogen zelf kansen creëren en nemen.

Woutim

Hoe is de sfeer hier bij Woutim?

Wilfried: Hier is weinig verloop van personeel dus de collega’s onderling kennen mekaar heel goed. Dat zorgt voor een fijne en familiale sfeer en dat zorgt ervoor dat werken zo aangenaam blijft. Anders zouden wij het hier allemaal niet zo lang volhouden.

Woutim

Waarom zou je iemand aanraden om hier te komen werken?

Wilfried: Onze mannen werken met de nieuwste en beste materialen, gaande van gereedschap tot camionettes. Ze mogen aan veel verschillende projecten werken op verschillende plaatsen, dus ze moeten zeker niet elke dag hetzelfde doen. Zo zullen ze de ene dag aan het werk zijn bij mensen thuis, en de andere dag in een hotel of voetbalstadion of een andere groot utiliteitsgebouw. Ons werk is meestal het eindstadion van een project dus je hebt echt deugd van je werk als je klaar bent. Wij organiseren hier bovendien interne en externe opleidingen dus de mannen krijgen de kans om zich bij te scholen of zelfs om te scholen. We vinden het belangrijk dat de werkmannen zich goed voelen hier bij ons. Projectleiders zorgen ervoor dat de projecten goed voorbereid zijn zodat de uitwerking vlot kan verlopen. De mannen geven bijvoorbeeld hun bestelling aan het magazijn door in de wagen en dan staat de pot verf al klaar voor hen zodat er geen tijd wordt verloren.

Woutim

Is een goede structuur belangrijk voor een bedrijf?

Wilfried: Ja daar staat of valt alles mee bij ons. Alles loopt gestroomlijnd bij Woutim en dat is te danken aan de jarenlange ervaring van onze baas. Het bedrijf is van vader op zoon overgedragen en deze ervaring zorgt ervoor dat het bedrijf, dat sindsdien enorm gegroeid is, goed gestructureerd is. Natuurlijk loopt er soms wel iets fout maar iedereen heeft zijn specifieke taak en weet in welke fase van een project waar hij mee bezig moet zijn. Op die manier vormen wij met ons heel team een goed geoliede machine.

In contact komen met Woutim

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan