Overslaan en naar de inhoud gaan
Woutim

Bjorn, schilder bij Woutim: "Je kan als schilder de projecten van begin tot eind zien groeien en de afwerking ligt in je eigen handen"

Bjorn, jij werkt al 13 jaar als schilder bij Woutim. Heb je altijd gewerkt als schilder?

Bjorn: Ik ben begonnen als magazijnier bij andere bedrijven maar ik miste variatie in mijn job dus ben ik beginnen schilderen. Je komt op verschillende plaatsen en je krijgt verschillende opdrachten. Als schilder heb je ook echt deugd van je werk, je kan een project van begin tot eind zien groeien en de afwerking ligt in jouw handen. Hier heb ik voldoening van mijn werk.

Woutim

Werk je meestal alleen of samen in een ploeg?

Bjorn: Wij werken meestal in ploegen van 2, dat maakt het werk wel aangenamer en plezanter. Als het een groot project is, dan werken we zelfs met meerdere mannen samen. Dat is ook het voordeel van een groot bedrijf, je kan altijd inspelen op de noden van de klant en als wij hulp nodig hebben dan kunnen collega’s inspringen.

Woutim

Hoe zou je de sfeer binnen dit bedrijf omschrijven?

Bjorn: Hier hangt een goede, losse sfeer. De boog moet niet altijd gespannen staan. Wij zorgen dat wij ons werk goed uitvoeren en daarnaast en onderweg worden er wel eens grapjes gemaakt. Wij zorgen hier ook allemaal goed voor mekaar. De ervaren collega’s helpen nieuwe collega’s bij moeilijkheden of bij wijze van introductie. Ik kan zeggen dat ik echt op mijn collega’s kan rekenen.

Woutim

Dat is een groot voordeel van dit bedrijf. Zijn er nog andere voordelen aan het werken bij Woutim?

Bjorn: Als je hier start krijg je veel kansen om door te groeien binnen het bedrijf. Wat je vraagt kan je krijgen. Daarmee bedoel ik dat je hier veel opleidings- en ontwikkelingskansen krijgt. Je mag hier alle takken leren dus je moet je niet beperken tot één tak.

Woutim

Hoe ziet er een gemiddelde werkdag eruit voor jou?

Bjorn: We komen ’s morgens aan op de werf en dan krijgen we de briefing. Wij starten onze werkdag vroeg zodat we ook op tijd thuis zijn en dat is natuurlijk ook aangenaam voor ons gezinsleven. De projecten worden goed voorbereid door de projectleiders zodat alles vlot verloopt op de werven. Afhankelijk van het soort opdracht werken we verschillende dagen op dezelfde plaats, en anders is het elke dag ergens anders. Die afwisseling maakt de job heel aangenaam.

Woutim

Is het werk fysiek zwaar?

Bjorn: Het is niet het zwaarste fysiek werk dus dat maakt het werk ook aangenaam. We zijn wel elke dag met ons lichaam bezig dus eigenlijk krijg je gratis een workout hier, haha.

Woutim

Hoe ziet jouw ideale collega eruit?

Bjorn: Iemand met gevoel voor humor, iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en die graag in teamverband werkt. Het zou fijn zijn als hij zou bijdragen aan de goede sfeer hier tussen de collega’s.

Woutim

Hoe zou jij het bedrijf omschrijven?

Bjorn: Het is een groot en professioneel bedrijf en daarom kunnen wij bij projecten meteen extra krachten inzetten als dat nodig is. Hier is ook nooit werk te kort en we worden altijd correct betaald. Je merkt dat het bedrijf een gevestigde waarde is waardoor wij mooie projecten krijgen om aan te werken.

In contact komen met Woutim

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan