Overslaan en naar de inhoud gaan
Winprof

Winprof , betrouwbare partner voor het beste buitenschrijnwerk.

Voor een betrouwbare, flexibele en professionele partner voor ramen en deuren, ben je bij Winprof aan het juiste adres. Winprof werkt zowel voor particulieren, aannemers als projectontwikkelaars. Het Genks bedrijf van ondernemer Jan Banken is met kwalitatieve buitenlandse profielen een atypische speler op de Belgische markt. De werking van het bedrijf steunt op 3 pilaren: een klokvaste planning, vloeiende plaatsing en een onovertroffen dienst na verkoop.

Betaalbare topkwaliteit

En dan is er nog de kwaliteit. Daar hamert Winprof op: kwaliteit voor een betaalbare prijs. De Bulgaarse Etem-profielen waar Winprof mee werkt, staan bekend voor duurzaamheid en een oerdegelijke kwaliteit maar dan 20 procent goedkoper. Mooi meegenomen. De focus van Winprof ligt op grote projecten zoals bijvoorbeeld kantoorgebouwen, openbare gebouwen of woonzorgcentra. Deze focus wint in de toekomst enkel aan belang. De bestelling van profielen kan in grote hoeveelheden gebeuren waardoor de scherpste prijs gegarandeerd is. De Etem-profielen worden rechtstreeks in het magazijn in Genk geleverd. Na een uitgebreide  kwaliteitscontrole vertrekken de producten naar de verschillende werven.

Afspraak is afspraak

Afspraken zijn heilig voor Winprof. Deadlines genieten het nodige respect en de planning is klokvast. Het geheim achter die punctualiteit? Een gedetailleerde planning voor de start van élk project. Zelfs de meest complexe projecten worden hierdoor foutloos en binnen de afgesproken termijn opgeleverd. Ook de dienst naverkoop houdt vast aan principes. Is er toch nog een probleem met uw ramen of deuren? Dan staat er binnen de week een technieker op uw werf. De tandem planner-technieker is hier de sleutel tot succes. Het vraagt denkwerk van de planner en flexibiliteit van de technieker op de baan, maar ze beseffen allebei dat een tevreden klant de beste reclame is. Teamwork.

Jobs? 

Winprof is steeds geïnteresseerd in het juiste profiel. Heb je ‘m? Als teamlid van Winprof sta je altijd klaar om de beste kwaliteit en service te leveren aan je klanten. Het team van ongeveer 20 monteurs plaatst gemiddeld 300 ramen per week. Winprof is een stabiele werkgever dat doordachte beslissingen neemt en waar je als arbeider dus op lange termijn op kan rekenen. Om voor elk project kort op de bal te spelen, ligt de focus meer en meer op projecten in de buurt van Genk.

In contact komen met Winprof

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan