Overslaan en naar de inhoud gaan
Winprof

Ontdek meer over de uitdagende job van Hilde bij Winprof

Hilde werkt als backoffice bij Winprof in Genk. Wij mogen haar storen tijdens haar drukke werkdag, voor ons legt ze haar dossiers even opzij.

Hilde, wat houdt jouw functie precies in bij Winprof?

Hilde: Kort samengevat werk ik projecten in detail uit en doe ik alle bestellingen die nodig zijn voor dat project. Op basis van de berekeningen van de calculator ga ik aan de slag. Ik heb vooral contact met de projectleider, die op zijn beurt dan contact heeft met de werf. 

Ben je in deze functie begonnen bij Winprof?

Hilde: Nee, ik ben hier bij Winprof begonnen als calculator. Op een bepaald moment miste ik wat uitdaging in mijn job en ik heb een gesprek aangevraagd met onze baas, Jan. We hebben op een open manier kunnen bespreken wat mijn verwachtingen waren en welke mogelijkheden er binnen het bedrijf waren. Hier zijn dus zeker doorgroeimogelijkheden voor ambitieuze werknemers. 

Winprof

Hoe zou je de werksfeer hier beschrijven?

Hilde: Ik zou het beschrijven als een open, familiale sfeer. De werkdruk ligt hoog maar dat houdt de job uitdagend. Ik mag meewerken aan een verbetering van het systeem zodat de efficiëntie wordt verhoogd op kantoor. Op die manier zullen de werknemers aangenamer kunnen werken. Het is fijn om te merken dat er aandacht wordt gegeven aan het welzijn van de medewerkers. Wij organiseren ook elk jaar een kerstfeest en zetten samen het bouwverlof in, dat bevordert de sfeer hier enorm. De jaarlijkse teambuilding draagt ook bij aan de ontspannen sfeer. Dat wij hier gewaardeerd worden laten ze ons voelen door af en toe een schouderklopje maar ook door een kleine attentie. Wij worden hier goed verzorgd!

Hoe zou je ideale nieuwe collega eruit zien?

Hilde: Het is een heel afwisselende job, je werkt altijd aan andere projecten voor andere klanten. Je moet dus snel kunnen schakelen en af en toe ook kunnen multitasken. Een goed gevoel voor planning is essentieel. 

Winprof

Op welke manier haal je voldoening uit je werk?

Hilde: Als deadlines worden gehaald en complexe projecten verlopen vlot, dan geeft dat erg veel voldoening. Als na een hectische periode alles mooi in de plooi valt, dan heeft dat een heerlijk gevoel. Ik draai hier nooit met mijn duimen want daar zou ik niet tegen kunnen. Je hebt hier dus zeker werkzekerheid. 

Welke eigenschappen zou een nieuwe medewerker moeten hebben?

Hilde: Een nieuwe medewerker moet veel vragen durven te stellen, wij helpen hem of haar altijd op weg. Bovendien is het liefst iemand die zelfstandig kan werken en goed kan plannen. Een groot voordeel is als hij of zij ervaring heeft in de bouw en weet hoe hij plannen moet lezen. Het is overigens aangewezen dat hij of zij technisch is aangelegd. Een gezellige collega die graag anderen helpt en gemotiveerd is om projecten uit te werken, is hier zeker welkom!

In contact komen met Winprof

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan