Overslaan en naar de inhoud gaan
Warsco Units WG (geschreven)

Bouw jouw carrière op bij Warsco Units!

Warsco Units uit Genk is producent in kwalitatieve unitbouw. Wat mag je je daarbij voorstellen? Tijdelijke of (semi)permanente units voor zowel bedrijven, onderwijs- en zorginstanties, events, alsook particulieren die op zoek zijn naar een creatieve oplossing. Denk bijvoorbeeld aan werfinrichtingen, klasgebouwen of een tijdelijke oplossing voor woningbrand. Zij die op zoek zijn naar kwalitatieve units weten alvast waar ze moeten zijn. Zij die op zoek zijn naar een technische uitdaging om deze units mee te helpen produceren? Lezen best even verder!

Ga voor werkzekerheid

Een leading position binnen België wanneer het op kwalitatieve tijdelijke huisvesting aankomt. Warsco Units heeft het voor elkaar en biedt jou alvast een blik op de toekomst: “Onze vaste klanten blijven we natuurlijk bedienen, maar daarnaast hebben we een zeer groot project binnengesleept dat loopt tot het eerste kwartaal van 2024. Een recessie zal er bij ons dus zeker niet zijn, alleen al omwille van dat grote project.” Ook naar regionale uitbreidingen toe ziet Marc Warson, gedelegeerd bestuurder, het rooskleurig: “Wie weet verspreiden we in de toekomst onze hubs en diensten nog verder richting Duitsland en Wallonië. Die kansen zijn er.” Zonder werk vallen? Dat zit er bij deze firma niet in. Ben je op zoek naar een stabiele werkgever die verdere groei nog ambieert? Dan ben je bij Warsco aan het juiste adres.

Warsco Units WG (geschreven) (extra)

Kies zelf je carrièrepad

De grootte en populariteit van Warsco zorgen voor een continue stroom aan nieuwe jobopportuniteiten. “Alleen al dat grote project zorgt ervoor dat de output met 50% omhoog moet”, klinkt het. Extra handen zijn dus meer dan welkom in de vorm van de meest uiteenlopende profielen. Van schrijnwerkers, elektriciens, monteurs en chauffeurs tot technische bedienden op kantoor. Voor ieder wat wils. Werk je graag in een 9-to-5-productie of komen flexibele uren jou beter van pas? Warsco heeft vast een functie klaar die aansluit op jouw voorkeuren en skills. “We luisteren goed naar wat onze mensen willen. We denken mee, want goede medewerkers/kandidaten laten we niet graag gaan. Switchen tussen functies is dus ook bespreekbaar”, besluit Philip Lewandowski, CEO. 

Werk mee aan duurzaamheid

Herbruikbare materialen. Verbruik van regenwater. Milieuvriendelijke assemblage. Warsco heeft aandacht voor het duurzame aspect van zijn productie. “De units die wij vervaardigen hebben een lange levensduur. We kregen onlangs een oude unit terug binnen van 1980. Die had al heel wat jaren op de teller, maar zag er nog steeds heel goed uit! Kwaliteit is voor ons belangrijk, maar eveneens de demontage. Op het einde van de productcyclus kan de unit makkelijk gedemonteerd worden en kunnen veel materialen opnieuw ingezet of gerecycleerd worden”, vertelt Marc. 

Aan de slag bij Warsco Units? Laat hieronder jouw gegevens achter!

In contact komen met Warsco Units

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan