Overslaan en naar de inhoud gaan
Waerboom

Bij Waerboom word je betaald om te fitnessen

Wij blijven graag neutraal. Maar ja, we gaan het toch zeggen: het is een pareltje. Waerboom, gelegen in Groot-Bijgaarden - aan de rand van onze hoofdstad - verzorgt events in de meest exclusieve setting. Van intieme bedrijfsmeetings tot een grandioos huwelijk, het domein van Waerboom leent zich tot elke gelegenheid. Charme en warmte uiten zich hier niet enkel in Bourgondische vloeren en eiken ornamenten, maar vind je eveneens terug bij hun medewerkers. Oftewel ‘de harde kern’, volgens Tamara Coppens, COO bij Waerboom: “Zij stralen allemaal stuk voor stuk het Waerboom-DNA uit, houden de professionaliteit hoog en de glimlach breed.”

Harde kern

We hebben een vast team, onze harde kern, waarvan een deel al 15 à 20 jaar bij ons is”, vertelt Tamara. Deze Waere werkers halen hun voldoening uit de klant een onvergetelijke beleving te bezorgen. Met de glimlach staan ze klaar om de klant op zijn wenken te bedienen en daar wordt plezier uitgehaald. Met de nodige kwinkslag en humor onderling, natuurlijk. Een goede relatie onder collega’s bevordert alleen maar de werksfeer. En die is héél belangrijk, duidt Tamara: “Voor ons is een sterk team dat elkaar vertrouwt belangrijk. Vertrouwen zorgt ervoor dat je je hier goed voelt. Dat is zowel voor ons als voor onze medewerkers een belangrijke waarde.”

Het ritme van de klant

Alles wat Waerboom doet, doen ze in het teken van de klant – en vooral volgens hun agenda. Dit maakt dat elke dagindeling, en dus ook het werk, anders is. Iedere klant heeft met zijn event een ander doel voor ogen. Soms is dat eigen personeel opleiden, soms is dat klanten uitnodigen. Soms is het een event voor 400 personen, soms voor 30. “We houden ervan om gestructureerd en professioneel te werk te gaan,” vertelt Tamara, “steeds rekening houdend met de wens van de klant. Dat zorgt ervoor dat iedere dag er anders uitziet en het werk varieert van klant tot klant. Zondagavond is onze vrije avond. Ook maandag houden we het rustig. Dat geeft ons de tijd om ons rustig klaar te stomen voor de aankomende week.”

Waerboom

Waerdering

Tweemaal per jaar legt Waerboom zijn hele team in de watten tijdens een teambuilding. En dan bedoelen we: de héle groep. Van zaalmedewerkers, tot kamerpersoneel, keukenpersoneel en het schoonmaakteam. Iedereen is erbij. Om te leren, om te ontspannen. Bij Waerboom koppelen ze het nuttige namelijk graag aan het aangename, zoals een bezoekje aan een leverancier - gevolgd door een smakelijk etentje. Na de drukte van de maanden mei en juni, mag je je ook gegarandeerd verwachten aan een ‘goed feestje’ om stoom af te laten!

Uniek domein

Het domein is opgetrokken met de mooiste materialen, zoals Bourgondische steen en eiken balken. Rustiek. Huiselijk. Warm. De uitstraling van deze setting zorgt er meteen voor dat dit geen alledaagse werkomgeving is. “Het is een pareltje om naar te kijken én om te werken”, knikt Tamara. 

Gratis fitness

Hoe kan jij van waarde zijn voor dit team? Door je positiviteit en zelfstandigheid! Je werkt een event af van begin tot einde en motiveert jezelf om de drive erin te houden. Die leuke sfeer is écht een must en daar draag jij aan bij ☺ Daarnaast is een klantgerichte houding en goede fysiek vereist: “Heb jij een hands on mentaliteit en krijg je een boost wanneer je je steentje kan bijdragen in een dynamische omgeving? Dan word jij vast gelukkig in ons team. Een workout zal je niet meer nodig hebben, jouw job wordt je dagelijkse fitness!”

Kriebelt het al om deel uit te maken van dit team? Wij begrijpen je volledig! Laat hieronder jouw gegevens na!

In contact komen met Waerboom

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan