Overslaan en naar de inhoud gaan
Waaslandia

Bij Waaslandia hebben enkel de bussen een nummer

Expert in alle vormen van vervoer. Meer moet dat niet zijn. Groep Waaslandia is gekend voor het aanbieden van lijndiensten, leerlingenvervoer en touringcars. Bij al onze stelplaatsen is er trouwens altijd plaats op de bestuurderszetel, want Waaslandia breidt haar team uit en is daarvoor op zoek naar jou! Jong, oud, man, vrouw… Het maakt hier allemaal niet uit, zolang je je job maar met de volle goesting doet en de klanten veilig en wel op bestemming brengt. 

Ecologisch

Vakbekwaamheid staat hier bovenaan het lijstje. Buschauffeurs worden regelmatig bijgeschoold, zodat ze te allen tijde mee zijn met de hedendaagse infrastructuur. Onder die structuur valt onder andere eco-drive. Een begrip dat de laatste jaren meer en meer aan naamsbekendheid wint binnen de wereld van vervoersmaatschappijen. Met een elektrische vloot op komst, word je als chauffeur geacht zo ecologisch mogelijk te rijden. Een kleinere ecologische voetafdruk in combinatie met zonnepanelen en elektrische bussen, maakt dat de toekomstplannen van Waaslandia mooi groen kleuren. 

Allemaal voor één

Je zou het niet verwachten van zo’n grote groep, maar de familiale bedrijfscultuur primeert bij Waaslandia. Cliché, we know, maar daarom niet minder waar. “Je bent iemand bij ons. Onze bussen hebben een nummer, maar onze mensen niet. Allen voor één. Iedereen is even belangrijk en heeft elkaar nodig”, klinkt het bij Ben Van den Brande, vestigingsverantwoordelijke bij Groep Waaslandia. 

Uitstraling

Uitstraling is voor Waaslandia misschien wel het allerbelangrijkste. Mooie, propere bussen en een net uniform dragen bij aan het beeld dat de firma wil uitstralen naar klanten toe. Als fiere buschauffeur ben jij natuurlijk mede het uithangbord! Dankzij jou krijgen klanten een veilig en warm gevoel bij het nemen van het openbaar vervoer. 

Werken bij Waaslandia? Trap dat gaspedaal in en haast je als de kippen naar hier!

Nee mopje, onderstaand formulier invullen is ook al voldoende.

In contact komen met Waaslandia

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan