Overslaan en naar de inhoud gaan
Vergo Transport

Vergo Transport zet in op feelgood en pensen op de BBQ

Sarah Goovaerts, medebestuurster van Vergo Transport in Zemst, sloot zich na haar hogere studies meteen aan bij het familiebedrijf dat haar grootouders initieel startten. Vergo Transport legt zich toe op zowel nationale als internationale transportmogelijkheden met daarnaast expertise in opslag en logistiek. “Ik ben opgegroeid hier in het bedrijf, samen met mijn familie. Het was voor mij snel een uitgemaakte zaak dat ik er ook in zou stappen.” Laat dat net zijn wat ze ook zoeken in hun nieuwe chauffeurs: overtuiging, motivatie en een familiale teamplayer. 

Stabiele familiecultuur

Wanneer we praten over het ontstaan van Vergo gaan we way back in time. Sarah’s grootouders startten in 1932 met het transport van groenten en fruit van en naar lokale markten: “Mijn vader en nonkels gingen verder in die transporttak. Niet veel later zagen zij ook de nood aan magazijnopslag, waarna er hier op deze locatie een magazijn van 10.000m2 werd opgetrokken. In 2017 kwam er daar nog eentje bij. Die transportkriebels zijn nog steeds aanwezig in onze familie en we werken gewoon graag samen.” In 2023 tikt Vergo haar 60-jarig bestaan aan. Een schat aan ervaring dus!

Vergo Transport

‘Your wish is our duty’

Bij Vergo wordt er ingezet op het welzijn en de feelgood van hun medewerkers. Geen sprake van nummers, wél van een 35-koppig team. En dat is ook te zien aan het motto van het bedrijf, vertelt Sarah ons: “Ons motto is ‘your wish is our duty’. Dit is van toepassing op onze klantrelaties, maar minstens evenzeer op onze band met medewerkers. Het doel is steeds om graag samen te werken. Om tijdens de werkdag blije gezichten te zien. Als team zijn we immers zoveel meer waard!” Dat Vergo haar motto doortrekt in al haar facetten wordt ook meteen duidelijk. “Wij hebben 1 planner die niet enkel het goede verloop van de transporten verzorgt, maar eveneens ook rekening houdt met de voorkeuren van onze chauffeurs. De ene staat graag vroeg op, terwijl de andere liever later vertrekt. Iedereen heeft zijn eigen voertuig, wat enige flexibiliteit met zich meebrengt. Een afspraak bij de tandarts of dokter? Dan plannen wij dit graag in voor of na een rit, zodat er voor dergelijke zaken geen verlofdag opgenomen hoeft te worden”, vertelt Sarah. De boog hoeft hier ook zeker niet altijd gespannen te staan. Spontaan wordt er bij Vergo eens gefeest, een drankje genuttigd of een pens op de BBQ gegooid. Wij schuiven aan!

Chauffeur bij Vergo

Jij ziet het wel zitten om je bij het chauffeursteam van Vergo te voegen? Dat begrijpen we heel goed! Maar wat kan je dan precies verwachten? “Soms maken wij de planning op, soms stelt de klant zelf een planning op. Dan fungeer je ook als uithangbord voor die klant. Wat een meerwaarde is voor jou als chauffeur, maar ook naar de klant toe die een nauwe band krijgt met onze medewerkers.” Nieuwe oorden verkennen is daarbij iets voor jou? Ideaal, want bij Vergo blijft je niet rond de kerktoren. “We doen met onze nationale chauffeurs hoofdzakelijk de Benelux aan. Soms kunnen daar ook wel eens routes bij zijn tot het noorden van Nederland of Frankrijk. Daarnaast doen we nog een beperkt aantal internationale ritten per week, voornamelijk naar Italië”, sluit Sarah af. 

Chauffeur worden bij Vergo? Laat dan hieronder jouw gegevens achter!

In contact komen met Vergo Transport

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan