Overslaan en naar de inhoud gaan
Verbo

Geen uitdaging te groot voor de werknemers van bouwbedrijf Verbo bvba

Tussen projecten door slaan wij een babbeltje met Luc, ploegbaas bij Verbo bvba.

Luc, waarom heb je destijds gekozen om voor Verbo bvba te komen werken?

Luc: Voor Verbo bvba werkte ik 25 jaar voor een grote aannemer. Op een bepaald moment klikte het niet meer met de zaakvoerder en ben ik op zoek gegaan naar een andere job. Dan heb ik Dirk leren kennen, de zaakvoerder van Verbo bvba. Wij hadden meteen een goede klik, dat vind ik belangrijk. Ik kon hier ook meer doen dan enkel metsen en kreeg de kans om als ploegbaas te beginnen. Ondertussen heb ik de leiding over 5 ploegen en ben ik verantwoordelijk voor de nieuwbouwprojecten.

Verbo bvba

Wat maakt Verbo bvba uniek?

Luc: Voor de klant is het een groot pluspunt dat ze bij ons terecht kunnen voor afbraak, maar ook voor de aanleg van parkings, rioleringswerken, renovatie,... Wij zijn van veel markten thuis. We focussen ons ook niet op één specifieke niche. We werken aan projecten voor particulieren en industriële klanten, maar we doen ook openbare werken. Daar staat Verbo bvba voor bekend in de sector. We zetten ook meer in op technologie om onze klanten beter van dienst te kunnen zijn. We denken toekomstgericht.

Wat is er zo leuk aan werken bij Verbo bvba?

Luc: Het is fijn dat we hier alles kunnen combineren. Afbouw, renovatie, riolering, beton, ruwbouw, graafwerken,... Net die afwisseling maakt het leuk. We kunnen werken aan mooie projecten en dingen oplossen. Daar hebben we deugd van en dat geeft ons veel voldoening. We kunnen achteraf altijd fier zijn op onze projecten en daar doen we het voor.

Verbo bvba

Zou je de job omschrijven als ‘zwaar’?

Luc: We zijn de hele dag druk in de weer, maar hier ligt niet dezelfde druk op de werknemers als bij grote aannemers. We werken niet snel-snel, maar we zorgen dat het perfect in orde is. Met uw pet ernaar gooien, is niet de bedoeling. We staan ook wel bekend om ons precisiewerk. Dat is heel belangrijk. We bouwen alsof het voor onszelf zou zijn.

Welke kwaliteiten moet een nieuwe collega bezitten?

Luc: We zijn vooral op zoek naar metsers. Ervaring is mooi meegenomen, maar je wordt hier wel altijd opgeleid door stielmannen. Een nieuwe werknemer moet ook houden van een uitdaging. Elke dag brengt verrassingen met zich mee en we weten nooit op voorhand wat we moeten verwachten als we bij een project aankomen. Het is een groot pluspunt als je gemotiveerd bent en positief ingesteld. Iemand die graag de handen uit de mouwen steekt, gaat graag deel uitmaken van ons team.

Verbo bvba

Hoe zou je iemand overtuigen om bij Verbo bvba te komen werken?

Luc: Je leert hier elke dag bij. Dankzij de variatie aan opdrachten kom je altijd nieuwe dingen tegen. We krijgen ook altijd het beste materiaal om mee te werken, een goed loon en we mogen bouwen aan interessante projecten. Je kan hier helemaal jezelf zijn. Nieuwe jongens die ambitie tonen, hebben hier zeker doorgroeimogelijkheden. En Dirk is ook echt een fijne baas om voor te werken. Je mag hem alles vragen, hij heeft veel begrip. Het is niet de bedoeling dat je met iets blijft zitten, daar kom je niet mee vooruit. Je kunt altijd bij Dirk terecht.

In contact komen met Verbo

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan