Overslaan en naar de inhoud gaan
Verbo bvba

Geen uitdaging te groot voor bouwbedrijf Verbo bvba

Dit jaar viert Verbo bvba zijn 20ste verjaardag. In 2001 lag de focus van Verbo bvba enkel op afbraakwerken. Vandaag doen ze veel meer dan dat en kan men bij Verbo bvba terecht voor alle grond- en aannemingswerken. Die werken voert Verbo bvba steeds met heel veel passie en vakmanschap uit. En dat nog altijd met dezelfde mensen van in de beginjaren.

Veelzijdig

Er zijn verschillende takken binnen het bedrijf waarmee Verbo bvba haar klanten ontzorgt. Naast afbraakwerken kan je bij Verbo bvba ook terecht voor grondwerken, verhardingswerken, aannemingswerken en woning- en appartementsbouw. Verbo bvba is expert en heeft jarenlange ervaring op al deze gebieden. Ze heeft alles in eigen beheer wat een enorme meerwaarde is voor de klanten. Bij een nieuwbouwwoning met kelder graaft het team van Verbo bvba de kelder zelf uit, giet ze de kelder en zet ze er een ruwbouw op met gewenste gevelbekleding. Een totaalpartner dus.

Loyale klanten en partners

Als zaakvoerder vindt Dirk het belangrijk om zelf bereikbaar te zijn voor particuliere en professionele klanten. Zo is hij wekelijks aanwezig op de werfvergaderingen, maar ook altijd telefonisch beschikbaar om de klanten van uitstekende service te voorzien. Dat loont, want een groot deel van het klantenbestand komt voort uit mond-tot-mondreclame. Daarnaast heeft Verbo bvba doorheen de jaren ook duurzame relaties opgebouwd met architecten. Ook zij vinden steevast hun weg naar de vakmannen van Verbo.

Verbo bvba

Betrouwbaarheid

Verbo bvba hecht er veel waarde aan om bekend te staan als een betrouwbare bouwpartner. Ze maken concrete afspraken en komen ze na. Zaakvoerder Dirk speelt graag kort op de bal. Hij zal geen enkele belofte maken als hij niet zeker is dat Verbo ze zal kunnen nakomen. Projecten een jaar op voorhand vastleggen, zit er daarom ook niet in voor Verbo bvba.

Vakmanschap

Één van de troeven van dit bouwbedrijf uit Geel is hun verregaand vakmanschap, jarenlange ervaring en kennis van de stiel. Verbo bvba gaat de speciallekes niet uit de weg. Sterker nog, klanten komen ervoor naar hen en vertrouwen blindelings hun unieke projecten toe aan Verbo.

De juiste mensen

Om nog meer unieke projecten te kunnen verwezenlijken, zijn nieuwe medewerkers altijd welkom. Kwaliteiten die nieuwe medewerkers mee mogen nemen naar Verbo bvba zijn betrouwbaarheid en kennis van de bouw. Verbo bvba biedt hen een afwisselende job, een tof team, een deftig loon als beloning voor het harde werk en veel voldoening bij het opleveren van mooie nieuwbouw- en renovatieprojecten.

In contact komen met Verbo

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan