Overslaan en naar de inhoud gaan
Ventivak

Ventivak is specialist in ventilatiesystemen en ademt flexibiliteit en collegialiteit

Ventivak is specialist in ventilatiesystemen en centrale stofzuigsystemen. In 2008 zagen twee broers en een vriend het beroemde gat in de markt tijdens een moeilijke zoektocht naar een installateur van ventilatiesystemen. Thomas, Eric en Nick sprongen op de kar en Ventivak groeide sindsdien enorm. Ondertussen zijn ze vaste partner van veel grote bouwfirma's.

Specialisatie

In het verleden zag men ventilatie als een noodzakelijk kwaad, maar ondertussen ziet men meer en meer het belang in van goede ventilatie in huis. Een gezond woonklimaat is uitgegroeid tot een absolute noodzaak. Ventivak werd opgericht omdat goede ventilatiesystemen vinden niet zo vanzelfsprekend was. Ondertussen zijn we bijna 15 jaar verder in de tijd en is Ventivak nog steeds één van de weinigen gespecialiseerd in woningventilatiesystemen. Naast leverancier, installateur en onderhoudstechnicus is Ventivak ook erkend ventilatieverslaggever. Hierdoor kan zij het volledige dossier van de ventilatieverslaggeving van A tot Z afwerken.

Flexibiliteit, kwaliteit & naservice

Ventivak staat bekend om haar flexibiliteit, kwaliteit en naadloze naservice. Vooral in de bouwsector is flexibel zijn een must. Ze respecteren de planning en gooien ze volledig om als dat nodig is. Hun doel is een kwalitatief systeem plaatsen dat de klant niet hoort, maar het effect ervan wel duidelijk voelt. Bij eventuele storingen wordt er door het Ventivak-team altijd snel gehandeld. Om nog extra service te kunnen bieden, werd ook zusterbedrijf Ventiserve opgericht. Er werden in grote aantallen door verschillende firma's ventilatiesystemen geplaatst, maar daarna werden ze niet meer onderhouden. Met Ventiserve staan ze in voor het reinigen en onderhouden van die toestellen.

Ventivak

Gevarieerde projecten

Ventivak is vaste partner van tal van bouwfirma's. Hun cliënteel bestaat voornamelijk uit sleutel-op-de-deurfirma's en projectontwikkelaars, afgewisseld met af en toe een kantoorgebouw of een particulier project. Een bijkomende troef van Ventivak is dat ze haar werknemers de kans geeft om aan verschillende projecten te werken. Dat is een meerwaarde voor de klant, want iedereen is zo op elk soort project inzetbaar. Daarnaast is dat voor het team ook een groot pluspunt van werken bij Ventivak, want zo leren ze veel bij en is geen enkele dag hetzelfde. Dat geeft natuurlijk ook veel voldoening.

Nieuwe collega's

In de voorbije jaren is Ventivak stevig gegroeid en die groei willen ze geleidelijk voortzetten. Zo kijken ze uit naar meer en nieuwe projecten, maar hebben ze ook nood aan nieuwe collega's om die groei te kunnen waarmaken. Als nieuwe medewerker moet je vooral gemotiveerd zijn en bijdragen aan de teamgeest. Ervaring is geen noodzaak zo lang je maar bereid bent om te leren. De zaakvoerders en ploegbazen stellen de ploegen zo samen dat iedereen van mekaar kan leren. Dat geeft een fijne dynamiek binnen het team. Wie wil doorgroeien krijgt bij Ventivak ook die kansen.

Familiale sfeer

Vanuit een hele familiale sfeer, twee broers en een vriend, werd Ventivak opgericht. Dat familiale gevoel is nog steeds sterk aanwezig binnen het team. De collegialiteit tussen de 17 medewerkers is enorm. Het team is een plezante bende van jong en oud waar iedereen altijd klaar staat om elkaar te helpen. Als medewerker bij Ventivak krijg je veel vertrouwen en flexibiliteit en is er altijd ruimte voor ontspanning. Op café, restaurant of teambuilding. Het hoort er allemaal bij bij Ventivak.

In contact komen met Ventivak

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan