Overslaan en naar de inhoud gaan
Vector Packaging

Als je nog geen teamplayer bent, maakt Vector Packaging er één van je

Het Hasseltste Vector-team draagt dagelijks bij aan de productie van de beste casings van de wereldwijde vleesindustrie. Net een lekker stukje worst gegeten? Chances are dat Vector de verpakking produceerde. Elk teamlid zorgt met een gezonde portie gedrevenheid en nauwkeurigheid dat elke casing aan de kwaliteitseisen van de klant voldoet. Knap staaltje organisatie in combinatie met straf teamwork.

Uniek

Rocket science is het niet, maar de machinerie van Vector maakt wél producten waar concullega’s enkel van kunnen dromen. Zo heeft de firma onlangs een nieuw project ontwikkeld, waarbij natuurdarm nagemaakt werd. De voordelen van plastics, zoals het beter bewaren van producten, kunnen hierdoor gecombineerd worden met de look van een natuurdarm. Een enorm succes, zo gebleken, en slechts één van de redenen waarbij er op beurzen steeds met een nieuwsgierig oog naar de ontwikkelingen van Vector wordt gekeken.

Vector Packaging

Bonussysteem

Een bonussysteem bovenop jouw vast salaris? Check! Zowel individuele als collectieve extra’s horen bij het Vector-pakket. Worden de jaarlijkse targets gehaald? Dan kan de hele firma genieten van een leuke bonus. “Geen peanuts, maar substantiële bedragen. Ik vind het geweldig om bij Kerstmis nog iets extra’s te kunnen geven, dat is echt fantastisch”, klinkt het langs de zijde van Raf Vanendert, CEO bij Vector. Goed werk wordt beloond!

Future proof

Wie wil, die kan. De CEO himself is daar het beste voorbeeld van. “Ik begon als foreman en nu leid ik een bedrijf”, aldus Raf. Tijd om te groeien is er trouwens genoeg. Vector is een solide groep en kan gerust tegen een stootje. Sinds de overname door Viscofan, wordt er stevig geïnvesteerd in de fabriek. Stabiliteit en toekomst liggen hier aan je voeten!

Vector Packaging

In contact komen met Vector Packaging

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan