Overslaan en naar de inhoud gaan
Vanhout

Bouwpartner vanhout.pro kan rekenen op heel wat regionaal vertrouwen

Plopsa Antwerpen, Corsendonk Hotel Turnhout of Muntpunt in Brussel. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van bouw- en interieurprojecten van familiebedrijf vanhout.pro. De Turnhoutse aannemer heeft de tand des tijds met glans doorstaan, want met 110 jaar aan ervaring kunnen ze zowat elk project aan. Al gaat hun voorkeur vooral naar complexe opdrachten met hoge kwaliteitseisen. Momenteel wordt er uitgekeken naar een nieuwe BIM Modelleur die 3D modellen uit zijn mouw schudt alsof het niets is, zodat elk project vlot kan starten!

Regionale bekendheid

vanhout.pro is expert op verschillende gebieden. Industrie, gezondheidszorg en sporthallen zijn slechts enkele sectoren waarin het bedrijf actief is. Het brede spectrum van wat de aannemer allemaal doet, wordt gebouwd in de nabije omgeving. Op deze manier kunnen ze hun werknemers opdrachten garanderen die zich dicht bij huis bevinden. ‘De ondernemers in Turnhout weten dat als ze vanhout.pro contacteren, ze een goede samenwerking mogen verwachten’, klinkt het.

vanhout.pro

Reële doorgroeimogelijkheden

Bij vanhout.pro vinden ze het belangrijk dat hun mensen de mogelijkheid hebben om door te groeien binnen het bedrijf. ‘Dat is onze sterkte. Wij proberen altijd dat glazen plafond op te trekken zodanig dat iedereen de ruimte heeft om zich te ontplooien’, klinkt het. Heb je de capaciteiten en ben je klaar voor wat bijkomende verantwoordelijkheid? Dan zal er niet getwijfeld worden om jou nieuwe kansen aan te reiken!

Profit & fun

Anderzijds worden er heel wat ‘buitenschoolse’ activiteiten georganiseerd. Een familiedag naar de Efteling, Sinterklaasfeest, nieuwjaarsrecepties en jubilarissen. Er wordt hard gewerkt, maar ook behoorlijk wat gefeest bij de vanhout.pro: ‘Mensen moeten plezier hebben in hun werk. Dat werkt veel beter samen!’ 

vanhout.pro

Getriggerd om te werken bij vanhout.pro? Laat hieronder jouw gegevens achter!

In contact komen met vanhout.pro

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan