Overslaan en naar de inhoud gaan
Vanerum

Van de schoolbank naar de werkvloer en terug naar de schoolbank bij Vanerum

Die “goeie ouwen tijd”, toen we de lessen probeerden te volgen, zittend achter degelijke, robuuste schoolbanken… Wie herinnert het zich niet? Wel, deze schoolbanken werden toen hoogstwaarschijnlijk al vervaardigd door Vanerum, een familiebedrijf uit Diest. Sinds 1968 staat Vanerum garant voor kwalitatief schoolmeubilair, multifunctionele schoolborden en digitale interactieve oplossingen zoals interactieve touchscreens. De leerlingen, leerkrachten en het interactief onderwijs, staan hierbij steeds centraal. Een belangrijke taak die Vanerum als marktleider reeds 54 jaar ter harte neemt; zij produceren alles van A tot Z in eigen huis - op en top Belgisch dus.

Om te blijven inzetten op de toekomst van schoolgaande kinderen, zijn drie afdelingen – montage, metaal en hout –  op zoek naar extra manschappen.

Belgische marktleider

Een familiebedrijf kan ook marktleider zijn, dat bewijst Vanerum. Een sterk en stabiel bedrijf, word je daarentegen niet zomaar. Al 45 jaar lang wordt er bij deze firma geïnnoveerd en nagedacht over hoe Vanerum kan bijdragen aan het inrichten en digitaliseren van schoolomgevingen. Een combinatie van ergonomisch meubilair en diverse mogelijkheden qua digitale toepassingen, maakt Vanerum zo sterk op de markt. 

Vrije vrijdag

Verlengd weekend? Daar zegt niemand neen tegen. Zeker Vanerum niet. Om het half jaar werken haar medewerkers hier vier dagen in plaats van vijf. Een vrije vrijdag dus, zodat het weekend extra vroeg ingezet kan worden! De andere helft van het jaar werk je een normale 5-dagenweek, inclusief compensatieplanning, om de drukte van de zomer op te vangen.

Vanerum

Opleidingsmogelijkheden

Bij Vanerum krijg je de kans om je op te werken, om door te groeien, je te ontplooien, te roteren… Hoe je het ook noemt, je kan hier iets. “Wij zijn zelf vragende partij om onze mensen verschillende dingen te laten uitproberen en te laten groeien. Dat creëert meer flexibiliteit en dat hebben we nodig”, vertelt Peter Vranckx, Plant Manager bij Vanerum België. 

Uit het juiste hout (of metaal) gesneden?

Metaal. Hout. Montage. Op die afdelingen zoeken ze jou. Wat is daarvoor nodig? “Mensen met de juiste ingesteldheid en attitude, daar willen we graag mee aan de slag”, verduidelijkt Peter. “Aangezien we een breed en gevarieerd gamma aan producten vervaardigen, kunnen we alle soorten opleidingsniveaus en profielen goed gebruiken. Mensen die reeds een technische achtergrond hebben, hebben zeker een streepje voor. Maar de attitude blijft doorslaggevend.” Je hoort het: werken bij Vanerum draait rond het hebben van de juiste drive. Combineer die drive met een gevoel voor techniek en de interesse om te werken binnen een technische omgeving, en jij bent de ideale kandidaat die Vanerum zoekt!

Vanerum

In contact komen met Vanerum

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan