Overslaan en naar de inhoud gaan
Vanderstraeten

Bouwbedrijf Vanderstraeten? Dat is gewoon groeien, gewoon innoveren, gewoon doen!

Het Lummense bouwbedrijf schenkt bijzonder veel aandacht aan het persoonlijke welzijn van haar medewerkers. Een vlakke structuur en open deur cultuur dragen bij aan het warme, familiale karakter van Vanderstraeten. Ondanks hun persoonlijke benadering, groeit het bedrijf als kool: “Wij zijn in volle expansie. De laatste jaren hebben we hard gewerkt aan onze verdere uitbouw. Het aantal projecten en medewerkers is sterk toegenomen, maar liefst 30 nieuwe collega’s in het afgelopen 1,5 jaar”, vertelt Karel Luyckx, CEO bij Vanderstraeten. Het bedrijf zoekt extra calculators en werfleiders om hun groei te ondersteunen. 

Familiale sfeer

Hun grootste onderscheiding? Het familiale karakter. Iets wat grotere bouwspelers op de markt het nakijken geeft. De enige hiërarchie die je hier terugvindt, is eentje in de breedte. Hierdoor vinden jongeren en nieuwe aanwervingen makkelijker hun weg binnen het bedrijf. Een persoonlijke begeleiding en aanpak is wat ze bij Vanderstraeten nastreven. Geen sprake van ‘Mr. De Directeur’, de voornaam is hier voldoende. Problemen of vragen, zowel op professioneel of privé vlak, worden hier warm en met open deur onthaalt. 

Diverse projecten

Vanderstraeten biedt haar medewerkers een breed aanbod aan projecten binnen verschillende sectoren aan. Op die manier richt je je niet enkel tot de residentiële bouw, maar evengoed tot huisvesting, kantoren, zorginstellingen, scholen en ziekenhuizen. Mag het allemaal nog wat spannender? Atypische projecten, zoals die van Defensie, geven dynamiek aan het bedrijf en vormen eveneens een uitdaging voor de medewerkers. Je komt in aanraking met diverse projecten, zowel op de binnendienst als buitendienst. Dit maakt dat jouw ervaring steeds opnieuw verbreed wordt aan de hand van verschillende types van opdrachten. 

Vanderstraeten

Fysiek en mentaal welzijn

Ben je nieuw, dan zorgt de bouwfirma voor een maatgericht onthaal dat je wegwijs maakt doorheen de verschillende afdelingen. Jong en je wilt wat? Speciaal voor schoolverlaters en mensen met beperkte ervaring in het vak, werd er een opleidingsprogramma geïnitieerd. De meerwaarde hiervan schuilt in de kennismaking en voeling met alle facetten van het bedrijf, waardoor je achteraf beter weet waarin je je precies wilt ontwikkelen en hoe alles zijn werk gaat. Vragen of problemen? Dan kan je terecht bij jouw meter of peter die je graag bijstaat waar nodig. Ervaring of niet, Vanderstraeten zorgt dat jij veilig en vlot op je pootjes terechtkomt. 

Het fysieke welzijn mag daarentegen niet vergeten worden. Kan je wel wat beweging gebruiken? Leef jezelf dan uit in de bedrijfsfitness, vol met de nieuwste toestellen. Alsof dat nog niet genoeg is, kan je beroep doen op een personal coach die ervoor zorgt dat die frietjes van deze middag er in no time weer af zijn. Appeltje voor de dorst? Twee keer per week wordt er vers fruit geleverd en in de winter kan je kiezen voor verse gezonde soep. Geen excuses meer om te cheaten dus!

One for the team

Wie je bent is nog belangrijker dan wat je doet. De klik moet er zijn en de gut feeling moet goed zitten. Vanderstraeten gaat prat op teamwork. De firma zet niet enkel in op externe samenwerkingsvormen, maar evenwel op interne. Nee tegen een solitaire manier van werken. Ja tegen echte teamplayers die samen succes willen boeken!

Zie jij jezelf in de rol van calculator of werfleider bij Vanderstraeten? Laat dan hieronder jouw gegevens achter.  

In contact komen met Vanderstraeten

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan