Overslaan en naar de inhoud gaan
Van poppel

Van boekhouding tot personeelszaken, Ann doet het allemaal bij Van Poppel

Ann Van Der Auwera maakt al sinds 1994 deel uit van bouwbedrijf Van Poppel. Momenteel houdt ze een oogje in het zeil wat bankzaken betreft en waakt ze erover dat al het personeel op tijd zijn loon ziet verschijnen. Zelf omschrijft Ann haar werkplek als sfeervol, familiaal en flexibel. 

Ann, kan je bij Van Poppel doorgroeien denk je?

“Absoluut, er worden je verschillende kansen en mogelijkheden aangeboden. Je krijgt daarbij ook altijd de opportuniteit om bij te scholen – je moet het maar efkes vragen en het is van dat. Ik heb hier persoonlijk al verschillende functies achter de rug. Algemene administratie is waar ik begonnen ben, daarna door naar boekhouding, om vervolgens te eindigen bij personeelszaken. Je kan hier echt veel bijleren, vind ik!”

Worden er vaak activiteiten georganiseerd voor jullie?

“In deze tijden is dat natuurlijk wat minder evident, maar over het algemeen gebeurt dat best vaak. Over 2 weken staat er bijvoorbeeld een werfbezoek op de planning. Als een werf opgeleverd wordt, gaan we er vaak met alle bediendes naartoe. Op deze manier krijgen we meer voeling met het werk van onze arbeiders en dan wordt er een hapje en drankje voorzien. Als dit in de ochtend is, hoort er meestal een ontbijtje bij. Op tijd en stond doen we ook eens een BBQ of maken we uitstapjes - meestal voor het bouwverlof of bij Kerst.”

Van poppel

Wat was tot nu toe de grootste uitdaging voor jou?

“Dat was toen mijn collega plots wegviel door ziekte. We hebben hier de geldende norm dat iedereen een beetje allround moet zijn en weet moet hebben van mekaars job. Zij was verantwoordelijk voor alle personeelszaken en laat dit net hetgeen zijn dat voor de meesten onder ons nog onbekend terrein was. Ze hebben mij toen van bovenaf het voorstel gedaan om haar functie over te nemen. Ik heb dat aangenomen, maar in het begin heb ik wel mijn peren gezien. Alles was nieuw - zaken waar ik totaal niet mee vertrouwd was. Maar ze hebben me daar goed in ondersteund en ik ben er geleidelijk aan ingerold. Dat was dus wel een uitdaging!” 

Waarom zou je de mensen aanraden om hier te komen werken?

“Ik ben hier al heel lang, dus dat zegt genoeg (lacht). Vooral de toegankelijkheid van de werkgever vind ik een groot pluspunt. We zien Bob niet echt als een ‘baas baas’, hoewel hij dat natuurlijk wel is. Er heerst hier een hele open en losse sfeer. Je hebt dan ook de vrijheid om bepaalde zaken naar jouw hand te zetten en in te vullen zoals je wil. Het werk moet natuurlijk wel gedaan worden, maar hoe je dat inplant kies je zelf. Als je het bijvoorbeeld druk hebt en je wil even rustig thuiswerken, dan kan dat perfect. Dat is niet zo bij elk bedrijf, dus niet iets onbelangrijk!” 

In contact komen met Van Poppel

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan