Overslaan en naar de inhoud gaan
Van poppel

Bouwbedrijf Van Poppel zoekt net dat ietsje meer

Met 90 werknemers, 20 lopende werven en 7 generaties Van Poppel die het bedrijf door de tand des tijds geloodst hebben, mogen ze zich gerust uitroepen tot expert in de bouwsector. Tijdens een wandeling doorheen de Mechelse binnenstad spot je meteen enkele projecten, zoals de Aubetten kruidtuin en het huis Van Lorreinen. Geen 13 in een dozijn realisaties, maar uitdagende werken die net dat tikkeltje meer hebben. Lokale projecten

De bouwfirma werkt uitsluitend aan projecten binnen een straal van 25km in het Mechelse. Dichtbij werken heeft vaak een betere work life balance als gevolg! Hier trouwens geen klassieke bouwopdrachten, maar honger naar een echt challenge. Van Poppel focust niet op standaard projecten, maar zoekt naar de speciallekes. Not your typical bouwwerkje dus.

Kennis is macht

Hoewel Van Poppel regelmatig opleidingen voorziet die voor iedereen toegankelijk zijn, kunnen arbeiders steevast rekenen op een jaarlijkse opleidingsdag. Is er een specifieke cursus interessant voor jou? Bereid je maar voor, want chances are dat ze je er al voor ingeschreven hebben!

Ontspanning 

Geen fan van legendarische kerstfeestjes? Slecht nieuws… Jaarlijks voorzien ze bij Van Poppel cadeautjes en een kerstdiner, gevolgd door een werelds tripje naar de spiegeltent op de Mechelse grote markt. Alsof dat nog niet erg genoeg is, word je regelmatig op vrijdagnamiddag uitgenodigd voor een onderlinge drink om de week door te spoelen - ook verwachten ze je in de zomervakantie op de gezamenlijke BBQ. It’s a tough job!

In contact komen met Van Poppel

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan