Overslaan en naar de inhoud gaan
Van Mol en Zoon

Voor Ruben zijn de grote afwisseling en de diverse projecten bij Van Mol en Zonen de grootste troeven

Wij spraken af met Ruben op één van de werven waar hij aan meewerkt. We sloegen een praatje over zijn job als projectleider bij Van Mol en zonen.

Ruben, hoe ben je bij Van Mol en zonen terechtgekomen en wat houdt jouw functie in?

Ruben: Ik was pas afgestudeerd als bachelor in de bouw toen ik van iemand die hier werkt, hoorde dat er een vacature openstond. Hij zei dat het een heel afwisselende job was en dat was een grote voorwaarde voor mij. Ik wilde niet constant op kantoor zitten. Na mijn afstuderen ben ik hier dan meteen mogen beginnen als projectleider. Dat is nu anderhalf jaar geleden. Mijn job is heel uiteenlopend. Ik doe bestellingen, controleer dingen op de werf, ga opmetingen doen en af en toe help ik zelf ook mee op de werf. Ik heb vooral contact met de ploegbazen, zaakvoerders en onderaannemers.

Waar krijg je de meeste voldoening van?

Ruben: Ik mag heel veel verschillende dingen doen. Die afwisseling en de specialere projecten maken het heel fijn. Ik heb nog geen twee dezelfde dagen gehad. Die verrassingen die altijd kunnen gebeuren, daar krijg ik energie van. De moeilijkere projecten zijn op het moment soms een uitdaging, maar dat geeft extra veel voldoening op het eind en zo wordt het werk nooit routine. Alles wat we afleveren is altijd mooi, maar als het een iets specialer en complexer project was, dan zijn we extra trots.

Van Mol en Zoon

Op welke manier tonen de zaakvoerders hun waardering?

Ruben: Ze zijn niet verlegen om complimentjes te geven, dus het wordt altijd wel gezegd als ze tevreden zijn. We organiseren ook regelmatig een feestje of een drink met z'n allen. Dan merk je ook wel dat ze ons echt appreciëren. Het bedrijf is hard aan het groeien. Als je zelf ook ambitieus bent, krijg je hier de kans om mee te groeien. Bijna iedereen die hier ploegbaas of werfleider is, is begonnen op de werf als bijvoorbeeld metser. Ze duwen hier niemand in hokjes. We mogen allemaal mee vooruit.

Hoe ziet jouw ideale, nieuwe collega eruit?

Ruben: We zoeken verschillende profielen. Één daarvan is iemand met dezelfde functie als mij. Dan is het belangrijk dat je graag dingen bijleert, communicatief sterk bent en probleemoplossend kan denken. Je moet ook om kunnen met de verantwoordelijkheid die je krijgt en zelfstandig kunnen zien welk werk er moet gebeuren. Enthousiaste, positieve mensen die graag in een hechte groep terechtkomen, zijn hier altijd welkom. Je mag rechtstreeks van de schoolbanken komen. Graag zelfs. We leiden je hier met veel plezier op.

Van Mol en Zoon

Hoe zou je iemand overtuigen om bij Van Mol en zonen te komen werken?

Ruben: De verscheidenheid van de projecten is een grote troef. We mogen altijd werken aan mooie projecten en daar krijg je veel voldoening van. Je krijgt hier ook veel verantwoordelijkheid, vrijheid en veel afwisseling. Van Mol en zonen is in volle groei, dat voel je en werkt heel inspirerend. Het is fijn om terecht te komen in een bedrijf dat vooruit wil en waar je mee kan groeien. Er is hier ook een goede sfeer onderling, dat vind ik zelf ook heel belangrijk. We komen allemaal heel goed overeen met mekaar en er is altijd tijd voor grapje.

In contact komen met Van Mol en Zonen

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan